Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
JO11-1 heeft nieuwe trainers

JO11-1 heeft nieuwe trainers

Webmaster

Beste allemaal,

De zoektocht naar nieuwe trainers voor de JO11-1 is voorbij!!!! Er hebben zich twee nieuwe trainers aangemeld om deze groep trainen te gaan geven, hier zijn we erg blij mee. Kevin van Kooij en Cas Oosterveld gaan de coaching en trainingen verzorgen. Marnix, die al stage loopt bij de groep, blijft de trainers ondersteunen!  Dit betekend dat we afscheid hebben genomen van Gerben en Wouter als trainers en coach! Via deze weg willen wij ze nogmaals bedanken voor alle inzet van de afgelopen jaren voor deze groep!

Bedankt en veel succes namens,

Het bestuur en TC


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.