Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
JO11-1 heeft nieuwe trainers

JO11-1 heeft nieuwe trainers

Webmaster

Beste allemaal,

De zoektocht naar nieuwe trainers voor de JO11-1 is voorbij!!!! Er hebben zich twee nieuwe trainers aangemeld om deze groep trainen te gaan geven, hier zijn we erg blij mee. Kevin van Kooij en Cas Oosterveld gaan de coaching en trainingen verzorgen. Marnix, die al stage loopt bij de groep, blijft de trainers ondersteunen!  Dit betekend dat we afscheid hebben genomen van Gerben en Wouter als trainers en coach! Via deze weg willen wij ze nogmaals bedanken voor alle inzet van de afgelopen jaren voor deze groep!

Bedankt en veel succes namens,

Het bestuur en TC


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.