Activiteiten Commissie

EIN-DE-LIJK! De JO15-2 kon weer aan de bak.

4 Oefenwedstrijden stonden er op de agenda. De kans op afgelasting was klein want “Alleen bij sneeuw mogen we niet op de velden”…..Nog voordat we deze woorden hadden uitgesproken lag er al een dikke laag sneeuw….

Dan maar uitzien naar de 1e competitiewedstrijd na de winterstop. Zelos. Weersvoorspellingen? Sneeuw! En dus wederom gèèn wedstrijd.

Poging 6….18 februari 2017. Thuis tegen FC Zutphen. Geen sneeuw. Voetballen dus!

Paar zieken/ geblesseerden en dus kwam Kamil ons versterken.

FC Zutphen…We wilden vandaag wat rechtzetten.  De mannen waren vastberaden. Berrie en Marco hadden de afgelopen weken een paar fijne trainingen met de mannen gehad en hadden alle vertouwen in deze fijne groep. En dat bleek terecht 🙂

Langs de lijn mochten we genieten van een fijne wedstrijd.  Zutphen JO15-2 was de sterkere ploeg maar had dit keer beduidend meer moeite met onze mannen. Het duurde dan ook even maar helaas was daar dan toch de 0-1.

Niks aan de hand en dus voetballen weer. Elkaar vinden, hard werken, het zag er fijn uit. Veel wisselen door de blessures maar iedereen ving het goed op.

Dat je dan de 0-2 om de oren krijgt was best dubbel. Zutphen was wel de sterkere ploeg dus in dat opzicht was de 0-2 zeker terecht. Voor onze keeper voelde het niet als terecht, hij had de bal vast maar de speler van Zutphen wist toch de bal te bemachtigen.

Voor we het in de gaten hadden was het 0-3 en 0-4. Echt zo jammer want onze mannen verdienden meer dan deze achterstand. Al bleef Zutphen echt de sterkste.

Gelukkig konden we van die gehate 0 afkomen, en werd de uiteindelijke stand 1-4.

De kop is er weer af, door de carnaval een weekje rust. De week erop de inhaal tegen Zelos. Lekker op deze voet verder gaan mannen en dan gaan we er wederom een fijne wedstrijd van maken.

Voor de foto’s ( made by Marjolein) klik op onderstaande foto:

 

WvB JO15-2 - FC Zutphen JO15-2 (1-4) dd 18-02-2017 107