Technische Commissie

Vandaag staat de wedstrijd tussen Warnsveld en Heeten op het programma. De Boys hebben met deze tegenstander nog een appeltje te schillen. In de uitwedstrijd leidde goed voetbal tot slechts een punt (1-1).

Warnsveld komt goed uit de kleedkamer en binnen een minuut staat Bart Spijkers alleen voor de keeper, zijn inzet wordt helaas gekeerd. Ook Heeten laat in de beginfase van zich horen, een inzet van de rand van het strafschop gebied ‘kust' de lat.   In de 25ste minuut wordt Kylion Stelder diep gestuurd maar zijn schot gaat naast het doel. Tien minuten later is het diezelfde Kylion die na een prachtige actie Kevin van Kooij een niet te missen kans biedt, 1-0. De Boys krijgen steeds meer grip op de wedstijd maar tot grote kansen leidt dit in de eerste helft niet meer.

Na rust komt Heeten bijna op gelijke hoogte. De spits ontdoet zich van enkele groen-witte verdedigers maar schiet de bal net naast. In de 52ste minuut is het wederom een prachtige actie van Kylion, waarna Kevin binnen kan tikken, 2-0. De Boys gaan steeds beter spelen en combineren en lustig op los. Na 65 minuten leidt Kevin met een goede onderschepping een tegenaanval in. Via Kylion komt de bal bij Stijn Obdeijn, die de bal van buiten het strafschop gebied achter de keeper schiet, 3-0. Acht minuten later wordt een snel genomen vrije trap door Thom Boeve voorgezet en door Yanick Nagtegaal weergaloos binnen gevolleerd, 4-0. Een kleine tien minuten voor tijd brengt Kevin na een korte corner de ingevallen Kiefer Duits in stelling, die vanaf 18 meter raak schiet, 5-0. Het slotakkoord is aan Leon Knuttel en Bart Spijkers. Leon speelt na een prachtige actie Bart vrij voor de keeper, Bart omspeelt de keeper en tekent voor de 6-0. Een paar minuten later fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Vandaag hebben de Boys met fris combinatie voetbal de tegenstander overklast. Volgende week geen competitievoetbal in verband met het carnavalsweekend. Dinsdag oefent Warnsveld thuis tegen Reunie om 20:15.

klik hier voor de foto’s van de wedstrijd