Technische Commissie

Met de winters van de afgelopen jaren in gedachten was er na de jaarwisselingen een mooi oefenprogramma in elkaar gestoken. Helaas liep de uitvoering van dit winterprogramma anders als van te voren gedacht. De winter liet zich ditmaal wel van zijn witste kant zien en dus kon op 2 zaterdagen het oefenprogramma geen doorgang vinden.

Ook in week 10 wordt er geoefend bij de Boys. Dan komt op dinsdag 28 februari een gelegenheidselftal O23 (onder 23 jaar)  in het veld tegen de O23 van Be Quick.De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat ook dan onder leiding van Laurens Spijkers.

Op donderdag 2 maart moet Warnsveldse Boys 4  aantreden tegen Kilder 2 om de (uitgestelde) bekerwedstrijd te spelen. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

 

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...