Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Technische Commissie

Met de winters van de afgelopen jaren in gedachten was er na de jaarwisselingen een mooi oefenprogramma in elkaar gestoken. Helaas liep de uitvoering van dit winterprogramma anders als van te voren gedacht. De winter liet zich ditmaal wel van zijn witste kant zien en dus kon op 2 zaterdagen het oefenprogramma geen doorgang vinden.

Ook in week 10 wordt er geoefend bij de Boys. Dan komt op dinsdag 28 februari een gelegenheidselftal O23 (onder 23 jaar)  in het veld tegen de O23 van Be Quick.De wedstrijd begint om 20.30 uur en staat ook dan onder leiding van Laurens Spijkers.

Op donderdag 2 maart moet Warnsveldse Boys 4  aantreden tegen Kilder 2 om de (uitgestelde) bekerwedstrijd te spelen. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

 

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.