Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Verrassend einde competitie voor de JO12-1

Verrassend einde competitie voor de JO12-1

Webmaster

Verrassend einde competitie voor de JO12-1

Een nieuw seizoen dus nieuwe kansen,

Augustus een nieuw voetbal seizoen staat weer voor de deur, thijme is het team komen versterken en Lars word aangetrokken als assistent trainer om Nick te helpen.

De bekerwedstrijden worden wisselend gespeeld en met 2 nederlagen en 1 overwinning was de uitschakeling al snel daar. Dan de competitie, jo12-1 uitkomend in de 1ste klas begint uit in haaksbergen tegen Bon boys.

Pfff wat hadden de boys het moeilijk deze wedstrijd maar door te blijven knokken werd er toch een 1-1 uitgesleept. Een mooi begin in deze klasse, maar wel werd duidelijk dat er wat tandjes bijgezet moet worden. Deze opdracht hadden de boys goed begrepen, Vios B (2 teams), azc , dzc en trias werden verslagen en de boys melden zich bij de bovenste in de stand. Op een koude zaterdag ochtend in lichtenvoorde worden de boys weer met beide benen op de grond gezet, waar het sommige wedstrijden soms te makkelijk lijkt te gaan hebben ze het deze ochtend erg moeilijk een 3-3 uitslag ( was zeker niet nodig geweest). Een week later word een stug eibergen met 5-1 opzij gezet en de 2de plek word steviger bezet door de boys. De laatste wedstrijd voor de boys is uit tegen hsc 21 in Haaksbergen (nummer 1 tegen 2), bij winst zou hsc kampioen worden maar zover kwam het niet na een leuke wedstrijd van beide kanten was een 1-1 een terechte uitslag en het gat tussen beide blijft 2 punten. Na een paar wedstrijden is fc zutphen erbij gekomen in de competitie maar vreemd genoeg hoeven wij hier niet tegen te spelen, waardoor Hsc dus 1 wedstrijd meer speelt dan ons ( wat als hsc verliest is een veel gestelde vraag bij spelers en ouders). Zatrdag 15 december een oefenwedstrijd voor onze boys, in de warming up word duidelijk dat Hsc verloren heeft en wij met een wedstrijd minder maar 2 punten achter staan en nu …….

Na contact te hebben gezocht met de knvb komt op 18 december duidelijkheid, omdat zutphen later in de competitie is gekomen telt hun resultaat NIET mee in de stand, wat dus inhoud dat de warnsveldse boys JO12-1 boven aanstaat en zich na vorig seizoen (jo11-1) weer KAMPIOEN mag noemen. Een vreemd/ verrassend eind van de competitie. Ivm kerstviering op de scholen en vakantie zullen we in januarie zeker nog even stilstaan bij deze knappe prestatie. 

 

Namens spelers , Trainers en de ouders van de JO12-1 wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019 toe.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.