Walking football
Webmaster

 

Kom vrijblijvend een paar keer mee trainen. Iedereen kan mee- doen, spelers bepalen zelf hun grens en niets is verplicht. Trek makkelijke kleding en schoeisel aan (voetbal, wandel, hockey of gymschoenen) en ervaar hoe intensief het spelletje kan zijn. Er is al menig zweetdruppel op het veld neer gedaald, wan- delvoetbal daagt meer uit dan de meesten vooraf denken! De trainingen staan onder deskundige leiding van OldStar trainer Peter Jansen.

 

Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar en is er een korte uitleg in de kantine, rond 19.00 uur start de training. Kom meedoen en breng gerust iemand mee!

 

Locatie:
Sportpark ‘t Braamveld, Warnsveld.

 

GEEN KOSTEN!

AANMELDEN of MEER INFORMATIE?

Email naar:

Geerkengh@gmail.com


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...