Webmaster

Op 13 december jl. hebben wij overeenstemming bereikt met Michel Feukkink (45 jaar en woonachtig in Zutphen) als nieuwe trainer voor het seizoen 2019-2020. Michel is de afgelopen 8 seizoenen verbonden geweest aan zondag 2eklasser Vorden.

 

Na het eten van de befaamde bal gehakt (door Michel) en een plezierig gesprek is het contract op 19 januari getekend door Michel Feukkink en Bas de Bruijn. Een mooie mijlpaal voor zowel Michel Feukkink als Warnsveldse Boys en beiden hebben het vertrouwen uitgesproken in een vruchtbare en duurzame samenwerking.

 

Bas de Bruijn

Voorzitter; namens het bestuur en technische commissie


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...