Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Acuut probleem kantinebezetting!
Webmaster

Beste leden en ouders van spelers van de Warnsveldse Boys,

Op dit moment kampen wij met een nijpend tekort aan kantinepersoneel op de zaterdagen en zondagen tot het eind van dit seizoen.
Het bestand met vrijwilligers is door diverse omstandigheden uitgedund waardoor er nu teveel druk komt te staan op een aantal vaste kantine vrijwilligers.
U zult begrijpen dat we zuinig zijn op iedereen die een steentje bij kan en wil dragen aan onze vereniging. Wij zijn nu genoodzaakt een dringend beroep op te doen op ouders en leden van onze club.

Bijgaand ontvangt u een overzicht van de momenten waarop er een tekort is in de kantine. Het zou fantastisch zijn als u zich inroostert op één van deze tijdstippen.
Echter… het zou nog fantastischer zijn als u bereid bent uzelf (ook) in te roosteren op de momenten dat de hogere teams/senioren spelen. Hoe meer leden en ouders zich laten inroosteren, hoe beter! Het schema geeft u, nogmaals, duidelijkheid op welke momenten er hulp nodig is. Helemaal super zou het zijn als u zich aansluit bij het team van vaste vrijwilligers. Bij voldoende bezetting kunnen we met drie uur per maand uit de voeten; een kleine moeite, een groot plezier!

Helaas moeten we benoemen dat het gevaar bestaat dat, indien er te weinig barpersoneel is, de kantine uit nood gesloten moet worden op de momenten dat er volop gespeeld wordt.

Indien woensdag 21 februari a.s. er zich onvoldoende mensen hebben gemeld zullen we het voor (ouders van) leden verplicht gaan stellen om kantinedienst te draaien. Wij hopen op uw begrip.

U kunt zich laten inroosteren via Janny de Bruijn (app naar 06-17903925 of via basenjannydebruijn@gmail.com).

Coordinatie kantine

Op dit moment wordt de coördinatie van de kantine door Janny de Bruijn gedaan. Zij wil hiermee op korte termijn stoppen. Het zou mooi zijn om de taken van openen – opstarten – afsluiten op de zaterdag en zondag over meerdere mensen te verdelen. Ook voor de inkoop en het roosteren van de kantinediensten zoeken wij nog mensen. Wilt u meer informatie neem dan even contact op met voorzitter Bas de Bruijn (06-10983350; voorzitter@warnsveldseboys.nl). Nadere informatie over de kantinefuncties volgt op korte termijn op de website.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Bestuur Warnsveldse Boys


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...