Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Acuut probleem kantinebezetting!
Webmaster

Beste leden en ouders van spelers van de Warnsveldse Boys,

Op dit moment kampen wij met een nijpend tekort aan kantinepersoneel op de zaterdagen en zondagen tot het eind van dit seizoen.
Het bestand met vrijwilligers is door diverse omstandigheden uitgedund waardoor er nu teveel druk komt te staan op een aantal vaste kantine vrijwilligers.
U zult begrijpen dat we zuinig zijn op iedereen die een steentje bij kan en wil dragen aan onze vereniging. Wij zijn nu genoodzaakt een dringend beroep op te doen op ouders en leden van onze club.

Bijgaand ontvangt u een overzicht van de momenten waarop er een tekort is in de kantine. Het zou fantastisch zijn als u zich inroostert op één van deze tijdstippen.
Echter… het zou nog fantastischer zijn als u bereid bent uzelf (ook) in te roosteren op de momenten dat de hogere teams/senioren spelen. Hoe meer leden en ouders zich laten inroosteren, hoe beter! Het schema geeft u, nogmaals, duidelijkheid op welke momenten er hulp nodig is. Helemaal super zou het zijn als u zich aansluit bij het team van vaste vrijwilligers. Bij voldoende bezetting kunnen we met drie uur per maand uit de voeten; een kleine moeite, een groot plezier!

Helaas moeten we benoemen dat het gevaar bestaat dat, indien er te weinig barpersoneel is, de kantine uit nood gesloten moet worden op de momenten dat er volop gespeeld wordt.

Indien woensdag 21 februari a.s. er zich onvoldoende mensen hebben gemeld zullen we het voor (ouders van) leden verplicht gaan stellen om kantinedienst te draaien. Wij hopen op uw begrip.

U kunt zich laten inroosteren via Janny de Bruijn (app naar 06-17903925 of via basenjannydebruijn@gmail.com).

Coordinatie kantine

Op dit moment wordt de coördinatie van de kantine door Janny de Bruijn gedaan. Zij wil hiermee op korte termijn stoppen. Het zou mooi zijn om de taken van openen – opstarten – afsluiten op de zaterdag en zondag over meerdere mensen te verdelen. Ook voor de inkoop en het roosteren van de kantinediensten zoeken wij nog mensen. Wilt u meer informatie neem dan even contact op met voorzitter Bas de Bruijn (06-10983350; voorzitter@warnsveldseboys.nl). Nadere informatie over de kantinefuncties volgt op korte termijn op de website.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Bestuur Warnsveldse Boys


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.