Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Vandaag staat voor de Warnsveldse Boys de op één na laatste uitwedstrijd op het programma. In de derde klasse B staat deze week de verre uitwedstrijd tegen sv Zwolle op het programma. De vorige confrontatie tussen de beide ploegen leverde een 3-0 zege voor de Boys op. Na een busreis van 55 minuten arriveren de groen-witten in Zwolle en begint de wedstrijd focus.

Iets na tweeën wordt er afgetrapt. De Boys hebben het initiatief in de openingsfase en er komen kansen. In de 3de minuut wordt een inzet van Jesper Nachtegaal met de voet gekeerd door de Zwolse doelman. Kort daarna redt de sluippost tweemaal op een inzet van Bart Spijkers. En in de 11de minuut wordt ook Leon Knuttel door de doelman van scoren gehouden. Vanaf dat moment sluipt er steeds meer slordigheid in de ploeg en komen er mogelijkheden voor Zwolle. In de 17de minuut wordt zwak verdedigend optreden van de Boys afgestraft. Een aanvaller van de thuisploeg passeert zijn directe tegenstander en plaatst de bal in de uiterste hoek, 1-0. Warnsveld is dan van slag en een paar minuten later is Erik Wijnbergen attent om een grotere achterstand te voorkomen. Bart krijgt voor rust nog een kans en een vrije trap van Leon verdwijnt over het doel.

De tweede helft lijken de Boys verdedigend wat beter te staan en is het wachten op een doelpunt. Een vrije trap van Leon komt via de muur voor de voeten van Bart, maar zijn inzet gaat op wonderbaarlijke wijze naast het doel. De druk neemt toe maar het is Zwolle dat tot scoren komt. In de 58ste minuut blijft een uittrap van Erik in de wind hangen en wordt weggekopt, daar doemt een geheel vrijstaande Zwollenaar, al dan niet in buitenspelpositie, op en schuift de bal onder Erik door, 2-0. Een enorme domper, maar nog ruim een half uur de tijd. In de 70ste minuut is het Jelger Ruikes die de keeper op zijn pad vindt en in de rebound schiet Chris Schippers over. Een kopbal van Stijn Obdeijn gaat net naast en ook een aantal gevaarlijke voorzetten vallen net niet goed. In de 85ste wordt een schandalige aanslag op de bovenbenen van Chris, slechts met geel bestraft. Ook Stijn krijgt geel vanwege commentaar op de Leiding. Drie minuten later krijgen de Boys een strafschop, na een overtreding op Marc Hasper. Stijn, normaal gesproken een zekerheidje vanaf de stip, schiet over. Een moment dat exemplarisch is voor deze middag. Na 95 minuten voetbal fluit de scheidsrechter af. Een wedstrijd waarin weinig lukte bij de Boys en waarin Zwolle effectief met de kansen om ging. Doordat ook onze concurrent Helios punten verspeelde op bezoek bij Heeten (1-1) behouden de groen-witten een voorsprong op de concurrent. Volgende week in de laatste wedstrijd thuis tegen Albatross is het aan Warnsveld om de rug te rechten.

Tot volgende week.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...