Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Kampioenswedstrijd Warnsveldse Boys zaterdag 2
Webmaster

Beste allen,

Aankomende zaterdag(19 mei) spelen wij om 15:10 thuis onze kampioenswedstrijd tegen Groen Wit 3 uit Apeldoorn! Wij als spelers van dit team zouden het erg leuk vinden als jullie allemaal komen kijken! 

Aansluitend aan de wedstrijd is er in de kantine de mogelijkheid om het kampioenschap samen met ons te vieren tot een uur of 9 savonds!

Dus hebben jullie zin in een leuke pot voetbal met daarna een gezellig feest in de kantine?  Kom dan allemaal langs aanstaande zaterdagmiddag om 15:10!

Groetjes,

Warnsveldse boys zaterdag 2


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...