Nominatie sportploeg van het jaar!
Webmaster

Op vrijdag 1 februari 2019 vindt het eerste sportgala in gemeente Zutphen plaats. Een mooi evenement over sporten & bewegen voor alle inwoners van Zutphen. Een sportieve avond die sporters, sportliefhebbers, sportvrijwilligers en –verenigingen met elkaar verbindt.

We willen die dag mensen die in Zutphen een bijzondere sportprestatie hebben geleverd, in het zonnetje zetten. Tijdens het Sportgala kiezen we:

• de Sportman
• de Sportvrouw
• de Sportploeg
• de Sporter met een beperking

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!!

Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur.

Het programma wordt live uitgezonden via B-FM radio (ether en kabel), via de websites van B-FM (www.b-fm.nl) en De Deur (www.cafededeur.nl) en ook via Facebook.

 

 

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...