Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Sponsor uitgelicht: GMB BioEnergie
Webmaster

Energie uit grondstoffen halen. Dat is de missie van GMB BioEnergie. Al meer dan 25 jaar voegen we de daad bij het woord met onze composteringstunnels in Zutphen. Nu is Zutphen het brandpunt van onze expertise en innovatie op het gebied van duurzaamheid. Hier ontwikkelen we nieuwe technieken om energie en nutriënten terug te winnen uit reststoffen.

Op onze verwerkingslocaties kunnen we vergisten, ontwateren, biologisch drogen en nutriënten terugwinnen. Onze ambitie: geen energie verloren laten gaan. We halen uit slib wat erin zit, of het nu gas, warmte, elektriciteit, water of nuttige meststoffen zijn. Energie voor de toekomst!

We delen onze kennis met uiteenlopende opdrachtgevers. Zo helpen we waterschappen bij het verwerken van zuiveringsslib, bouwen en bedienen we composteringstunnels voor afvalverwerkende bedrijven en realiseren we vergistingsinstallaties voor de industrie. We dragen niet alleen bij aan de ontwikkeling, maar tekenen ook voor het beheer en de exploitatie van installaties.

Bent u benieuwd naar onze plannen? Ziet u nieuwe mogelijkheden voor samenwerking of innovatie? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 - 8854069 of via e-mail: marloesfleissner@gmb.eu. Meer informatie is ook te vinden op www.gmbbioenergie.eu. In de volgende film wordt kort en bondig toegelicht wat GMB BioEnergie doet.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...