Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Sponsor uitgelicht: GMB BioEnergie
Webmaster

Energie uit grondstoffen halen. Dat is de missie van GMB BioEnergie. Al meer dan 25 jaar voegen we de daad bij het woord met onze composteringstunnels in Zutphen. Nu is Zutphen het brandpunt van onze expertise en innovatie op het gebied van duurzaamheid. Hier ontwikkelen we nieuwe technieken om energie en nutriënten terug te winnen uit reststoffen.

Op onze verwerkingslocaties kunnen we vergisten, ontwateren, biologisch drogen en nutriënten terugwinnen. Onze ambitie: geen energie verloren laten gaan. We halen uit slib wat erin zit, of het nu gas, warmte, elektriciteit, water of nuttige meststoffen zijn. Energie voor de toekomst!

We delen onze kennis met uiteenlopende opdrachtgevers. Zo helpen we waterschappen bij het verwerken van zuiveringsslib, bouwen en bedienen we composteringstunnels voor afvalverwerkende bedrijven en realiseren we vergistingsinstallaties voor de industrie. We dragen niet alleen bij aan de ontwikkeling, maar tekenen ook voor het beheer en de exploitatie van installaties.

Bent u benieuwd naar onze plannen? Ziet u nieuwe mogelijkheden voor samenwerking of innovatie? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 - 8854069 of via e-mail: marloesfleissner@gmb.eu. Meer informatie is ook te vinden op www.gmbbioenergie.eu. In de volgende film wordt kort en bondig toegelicht wat GMB BioEnergie doet.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Warnsveldseboys op bezoek bij SPERO

Warnsveldse Boys op bezoek bij Spero. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Spero op ons programma. Spero speelt al jaren bovenin mee in de tweede klasse en wil ook dit jaar weer proberen kampioen te worden.

Webmaster

Dames 30 + scoort

Dames 30+ scoort eerste officiele doelpunt!!! Vanavond hebben de dames 30+ hun eerste doelpunt gescoort!