Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Zaterdag 12 mei om 2 uur ’s middags begon de wedstrijd in Drempt tegen HC’03 met een 4-4-2 opstelling met op goal Jaimy, de verdediging: links Tom centraal Matthias en Lars met Lars als de voorstopper en rechts Jesper, middenveld links Thom en centraal Jarno samen met Cas en rechts Tony en de spitsen Sven en Delano en de wissels waren Jasper, Stefan en Jens.

Vanaf de aftrap ging het redelijk gelijk op en beide kanten hadden al vroeg wat kleinere kansjes. Na 9 minuten werd er door HC’03 een diepe bal gegeven op de gevaarlijke en snelle rechtsbuiten die hem vervolgens voorzette waarna de spits van HC’03 hem hard inschoot. Na deze goal bleef Warnsveld wel met veel rust het balbezit houden. Over en weer waren er kansen maar de grootste waren wel voor HC’03. Gelukkig was Jaimy scherp en redde ons twee keer bij een zeker lijkend doelpunt. Na de 37ste minuut werd Jarno eruit gehaald en kwam Jasper erin en veranderden we van 4-4-2 naar 4-3-3. Zo konden we wat beter en sneller druk naar voren geven en de tegenstander terugdringen.

De 2de helft was begonnen en Warnsveldse boys had er zin in. De boys waren scherper dan de tegenstander en leken zelfs fitter dan onze fysieke opponent. Met veel rust aan de bal wist Warnsveld veel te creëren over de flanken maar ook door het midden maar het zat niet mee. Kans op kans werden vakkundig om zeep geholpen. Positief was dat HC’03in de 2de helft helemaal niks meer te zeggen had. Het duurde zelfs tot de 82ste minuut dat HC ’03 weer een kansje had maar deze keer stond de verdediging goed en week niet. Ook was er nog een vrij trap die naast gekeken werd door doelman Jaimy. Tot aan 87ste minuut bleef de druk hoog van Warnsveld en na een mooie aanval van Warnsveldse Boys kwam de bal uit een scrimmage voor de voeten van de linksbuiten Sven die het pootje aanhaalde en er een 1-1 uit weet te slepen. Hoewel er daarna nog enkele mogelijkheden en 1 hele grote kans was die er wonder boven wonder niet in zou gaan, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Goed gespeeld en hard gewerkt door de boys om er in ieder geval nog 1 punt uit te halen en weer terug te keren naar Warnsveld.

Volgende week onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de buren van Vorden, 15.00 uur. Na de met 5-1 verloren uitwedstrijd van het eerste seizoendeel zullen we hier iets recht moeten zetten. We hopen iedereen volgende week weer te zien.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...