Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Webmaster

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

WARNSVELD – Op 6 december jl. is het besluit gecommuniceerd dat het bestuur en René Knuiman in goed en onderling overleg hebben besloten om het huidige contract niet te verlengen. Tevens is hierbij vermeld dat de club op zoek zou gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Op 12 december jl. is er overeenstemming bereikt met Michel Feukkink (45 jaar en woonachtig in Zutphen) als nieuwe trainer voor het komende seizoen. 

 

Michel Feukkink is 8 seizoenen verbonden geweest aan zondag 2eklasser voetbalvereniging Vorden en heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer.

 

Warnsveldse Boys is zeer content met de benoeming van Michel Feukkink als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 en wensen hem veel succes toe. Daarnaast hopen we voor de 1eselectie en René Knuiman dat er na de winterstop lijfsbehoud in de 2eklasse kan worden gerealiseerd en een aantal geblesseerde spelers weer aan kunnen haken. 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...