Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Webmaster

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

WARNSVELD – Op 6 december jl. is het besluit gecommuniceerd dat het bestuur en René Knuiman in goed en onderling overleg hebben besloten om het huidige contract niet te verlengen. Tevens is hierbij vermeld dat de club op zoek zou gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Op 12 december jl. is er overeenstemming bereikt met Michel Feukkink (45 jaar en woonachtig in Zutphen) als nieuwe trainer voor het komende seizoen. 

 

Michel Feukkink is 8 seizoenen verbonden geweest aan zondag 2eklasser voetbalvereniging Vorden en heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer.

 

Warnsveldse Boys is zeer content met de benoeming van Michel Feukkink als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 en wensen hem veel succes toe. Daarnaast hopen we voor de 1eselectie en René Knuiman dat er na de winterstop lijfsbehoud in de 2eklasse kan worden gerealiseerd en een aantal geblesseerde spelers weer aan kunnen haken. 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.