Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

Webmaster

Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2019-2020

WARNSVELD – Op 6 december jl. is het besluit gecommuniceerd dat het bestuur en René Knuiman in goed en onderling overleg hebben besloten om het huidige contract niet te verlengen. Tevens is hierbij vermeld dat de club op zoek zou gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Op 12 december jl. is er overeenstemming bereikt met Michel Feukkink (45 jaar en woonachtig in Zutphen) als nieuwe trainer voor het komende seizoen. 

 

Michel Feukkink is 8 seizoenen verbonden geweest aan zondag 2eklasser voetbalvereniging Vorden en heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer.

 

Warnsveldse Boys is zeer content met de benoeming van Michel Feukkink als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 en wensen hem veel succes toe. Daarnaast hopen we voor de 1eselectie en René Knuiman dat er na de winterstop lijfsbehoud in de 2eklasse kan worden gerealiseerd en een aantal geblesseerde spelers weer aan kunnen haken. 


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.