Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Komend weekend staat voor Warnsveldse Boys de 20ste speelronde op het programma. Aanstaande zondag nemen de Boys het in de derde klasse B op tegen Turkse Kracht. Vorige week wisten de Boys door een 1-0 zege op de Witkampers de koppositie vaste te houden en doordat de concurrentie punten liet liggen zelfs te versterken. De groen-witten zijn de laatste weken prima in vorm met 18 punten uit de laatste 6 wedstrijden. Zondag in Deventer dus de taak om deze reeks een goed vervolg te geven tegen Turkse Kracht.

De tegenstander van aanstaande zondag begon dit seizoen met name in thuiswedstrijden uitstekend. Uit de eerste 4 wedstrijden op sportkart de Rielerenk werden 10 punten verzameld. Met name met overwinningen op Lochem (3-0) en Zwolle (5-2) gooide de Deventernaren hoge ogen. Inmiddels is Turkse Kracht afgedaald naar de laatste plaats op de ranglijst, omdat de ploeg sindsdien geen punt meer wist te pakken. Met 10 punten uit 17 wedstrijden staat Turkse Kracht 5 punten achter op Albatross, waarbij de Deventerploeg nog een wedstrijd tegoed heeft. Midweeks speelde Turkse Kracht de inhaal wedstrijd tegen de Witkampers. In een gelijkwaardige wedstrijd trokken de Larenaren uiteindelijk aan het langste eind (1-2), met deze verliespartij verloor Turkse Kracht nu 8 wedstrijden op rij. Een negatieve reeks die de ploeg graag zal willen doorbreken. De man op wiens schouders deze druk ligt, is topscoorder Mehmet Colak. Hij was met 7 doelpunten verantwoordelijk voor bijna één derde van de treffers. Het aantal tegentreffers staat dit seizoen voor Turkse Kracht op 46.

Warnsveldse Boys heeft met 52 doelpunten voor en 24 tegen het beste doelsaldo van de derde klasse B. Keeper Erik Wijnbergen hield in de laatste 270 minuten de nul. Een reeks die hij graag tegen Turkse Kracht wil voortzetten. Dit zal geen makkelijke opgave worden. Beide teams speelde vorige seizoen twee maal tegen elkaar (8-2 en 3-1 wist voor de Boys) en ook eerder dit seizoen kwam Turkse Kracht tot scoren. Op het Braamveld kwamen de Deventernaren toen met 0-1 voor. Waarna de Boys onder aanvoering van een weergaloze Kylion Stelder de score om wisten te buigen, 3-1. Het is aan de Boys om ook zondag de drie punten te pakken, waar de tegenstander graag een einde willen maken aan een reeks van negatieve uitslagen. Kortom een mooi affiche. Komt allen zondag naar sportpark de Rielerenk en support de Boys op jacht naar een driepunter.

Tot zondag.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.