Inge van Beek

Nadenkend over een overeenkomst tussen compost en het belang voor de Warnsveldse Boys kom ik uit op het woord “verrijken”. Als je zoekt op internet dan is een synoniem opgenomen van “grondverrijker” en dan is het bruggetje snel gemaakt. Door het aanbieden van compost, om de grond te verrijken, is er sprake van het verrijken van de club.

Al jarenlang gaan de nodige leden in Warnsveld en een deel van Zutphen langs de deuren om de compost aan de man brengen. Dit vergt ieder jaar weer een hele organisatie want het is niet alleen het opnemen van de bestellingen (we verkopen 5 verschillende mogelijkheden) maar ook het bestellen van de juiste aantallen. En dan zijn we er nog niet; er moet vervoer worden geregeld om de zakken op de Veldesebosweg af te leveren, er worden routes gepland voor de bezorgers, bezorgers moeten worden gecharterd, vervoer naar de diverse adressen geritseld en dan is het bijna zover.

Op 4 maart a.s. is het weer zover en zullen een grote groep vrijwilligers helpen bij het vervoer van de zakken naar onze leden en dorps- en stadsgenoten. Niet te vergeten dat het ook nog bijgehouden moet worden of wel de juiste zakken naar het juiste adres gaan. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en dit is supermooi want je ziet saamhorigheid tot stand komen tussen jong en oud en dat allemaal voor het goede doel “de Boys”.

De compostactie, want zo gaat deze actie al jaren door het leven, brengt ieder jaar weer een mooie hoeveelheid duiten op voor de club en dat kunnen we heel goed gebruiken.

Een aantal weken terug heb ik een artikel geschreven over de drie musketiers en eigenlijk kan ik dat nu herhalen. Deze keer zijn het Hans van Geel, Ben Lansink en Antal Hekkelman die de compostkar trekken. Hulde voor deze vrijwilligers en ik hoop dat we nog lang van de compostactie te kunnen genieten als toonbeeld van “samen staan we sterk”. Uiteraard ook dank aan alle leden die helpen bij de organisatie en vervoer !

Bas de Bruijn
Voorzitter Warnsveldse Boys

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...