Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys JO8-01 Winterkampioen
Webmaster

De jongens (Semmy, Jayden, Quinn, Nils, Phillip, Stan en Sam, helaas was Silvijn afwezig) en meisje(s) (Guusje) zaten na de lange zomer te popelen om weer te mogen voetballen. De eerste trainingen en wedstrijden moesten we nog even aan elkaar wennen en ingespeeld raken, maar daarna wisten we elkaar in het veld (vaak) goed te vinden.

Het resultaat was er ook naar. Na de eerste, bekerwedstrijd, tegen Vorden gelijk te hebben gespeeld, wonnen we daarna alle wedstrijden. Dit ging met zo’n schijnbaar gemak, dat we tijdens de wedstrijden gemakzuchtig gingen voetballen en elkaar en ons zelf in de weg liepen. Ondanks deze eenvoudige overwinningen bleef het enthousiasme binnen het team groot en ontstond er een hecht team.

Ook tijdens de wedstrijden waren er veel enthousiaste ouders en familie die de JO8-01 kwamen aanmoedigen. Deze ondersteuning heeft er ook zeker toe bijgedragen aan het resultaat. Daarnaast hebben vanzelfsprekend ook de trainingen onder leiding van Don en Michel en de bezielende leiding van Suzan er toe bij gedragen.

Afgelopen zaterdag hebben we de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. Om winterkampioen te worden moesten we alleen nog even winnen van Vorden J08-1. Het team notabene waartegen we de eerste wedstrijd gelijk hadden gespeeld. Het was een zware wedstrijd. De teams waren gewaagd aan elkaar en gingen gelijk op. De kou en de regen speelde op een gegeven moment ook parten en de wedstrijd eindigde in een 4-3 overwinning voor Vorden.

Ondanks dat we de laatste wedstrijd niet hebben gewonnen, voelen we ons toch zeker kampioenen. Het enthousiasme binnen het team, de ouders, de trainers en de leidster heeft ons toch een stapje hoger gebracht. Na de winterstop gaan we een namelijk een klasse hoger speler: de tweede klasse. Doordat we hier betere tegenstanders zullen treffen, zullen we nog meer moeten samenwerken. Echter, door ons enthousiasme gaan we ook in deze klasse weer veel wedstrijden winnen.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.