Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys JO8-01 Winterkampioen
Webmaster

De jongens (Semmy, Jayden, Quinn, Nils, Phillip, Stan en Sam, helaas was Silvijn afwezig) en meisje(s) (Guusje) zaten na de lange zomer te popelen om weer te mogen voetballen. De eerste trainingen en wedstrijden moesten we nog even aan elkaar wennen en ingespeeld raken, maar daarna wisten we elkaar in het veld (vaak) goed te vinden.

Het resultaat was er ook naar. Na de eerste, bekerwedstrijd, tegen Vorden gelijk te hebben gespeeld, wonnen we daarna alle wedstrijden. Dit ging met zo’n schijnbaar gemak, dat we tijdens de wedstrijden gemakzuchtig gingen voetballen en elkaar en ons zelf in de weg liepen. Ondanks deze eenvoudige overwinningen bleef het enthousiasme binnen het team groot en ontstond er een hecht team.

Ook tijdens de wedstrijden waren er veel enthousiaste ouders en familie die de JO8-01 kwamen aanmoedigen. Deze ondersteuning heeft er ook zeker toe bijgedragen aan het resultaat. Daarnaast hebben vanzelfsprekend ook de trainingen onder leiding van Don en Michel en de bezielende leiding van Suzan er toe bij gedragen.

Afgelopen zaterdag hebben we de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. Om winterkampioen te worden moesten we alleen nog even winnen van Vorden J08-1. Het team notabene waartegen we de eerste wedstrijd gelijk hadden gespeeld. Het was een zware wedstrijd. De teams waren gewaagd aan elkaar en gingen gelijk op. De kou en de regen speelde op een gegeven moment ook parten en de wedstrijd eindigde in een 4-3 overwinning voor Vorden.

Ondanks dat we de laatste wedstrijd niet hebben gewonnen, voelen we ons toch zeker kampioenen. Het enthousiasme binnen het team, de ouders, de trainers en de leidster heeft ons toch een stapje hoger gebracht. Na de winterstop gaan we een namelijk een klasse hoger speler: de tweede klasse. Doordat we hier betere tegenstanders zullen treffen, zullen we nog meer moeten samenwerken. Echter, door ons enthousiasme gaan we ook in deze klasse weer veel wedstrijden winnen.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.