Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019
Webmaster

Dag allemaal,

Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Voor al die mensen hebben we een leuke avond georganiseerd! Alle vrijwilligers krijgen medio mei hiervoor een uitnodiging! Maar omdat we iedereen die avond graag willen zien maken we de datum alvast bekend en kan u deze avond, vrijdag 14 juni 20.00 uur, reserveren in uw agenda!

Natuurlijk hopen we iedereen in beeld te hebben en op de lijst te hebben staan, maar er kan altijd iets mis zijn gegaan. Dus wanneer  je geen mail hebt  gehad (eind mei) en val je wel onder de structurele vrijwilligers, dan graag contact opnemen met Hans Wouters (online@warnsveldseboys.nl)

Tot vrijdag 14 juni, het bestuur.


Gerelateerde berichten

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Webmaster

3 trainers toegelaten tot UEFA C Youth (TC3)

Warnsveldse Boys investeert verder in het technisch kader: 3 trainers toegelaten tot UEFA C Youth (TC3)  Recent zijn een 3-tal trainers van Warnsveldse Boys door de KNVB toegelaten tot de opleiding UEFA C Youth voor het komende seizoen 19/20. Het zijn Kevin van Kooij...