Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Technische Commissie

 

FC Zutphen en Warnsveldse Boys leiden samen met de KNVB op 25 februari scheidsrechters op. De opleiding is bij FC Zutphen en start om 10.00 uur. De cursus stond eerst gepland op 4 februari maar is dus verplaatst!

Er zijn in ieder geval al 5 deelnemers van onze club bij deze cursus. WIL JIJ OOK?

Geef je dan z.s.m. (uiterlijk 18 februari) op bij Gerrit Smelt (smelt37@kpnmail.nl), er geldt wel VOL = VOL

Toelichting op de cursus:

Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf. Maar waar kun je leren een prima pupillenscheidsrechter te worden? Dat kan bij de KNVB. Wij hebben namelijk veel ervaring met het opleiden van pupillenscheidsrechters en leiden er per jaar duizenden op. Als je bij ons de opleiding Pupillenscheidsrechter volgt, dan sta je binnenkort als een heuse scheidsrechter pupillenwedstrijden te fluiten bij de eigen vereniging.

Tijdens de korte cursus leer je de spelregels 7 tegen 7. Het leiden van wedstrijden 4 tegen 4 en 7 tegen 7 oefen je in de praktijk. Na de opleiding ben je scheidsrechter bij de E- en F-pupillen.

Organisatie
Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of een bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van 5 uur en wordt bij een voetbalvereniging georganiseerd. Dat wordt dus 1 dag op 25 februari.

Toelating
Jongeren in de leeftijd vanaf 12 jaar.

 

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.