Grote Clubactie
Webmaster

Beste leden,

A.s. zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start, zie de bijlage voor alle informatie rondom deze actie.

De Grote Clubactie kan alleen een succes worden als we ons met zijn allen gaan inzetten hiervoor, en daarom stellen we een paar mooie prijzen beschikbaar voor de mensen die de meeste loten gaan verkopen, waaronder als hoofdprijs een PlayStation4 .

Jong en oud, help onze mooie club aan extra geld zodat we als club nog meer kunnen investeren in bijv. goed trainingsmateriaal. 

De lotenboekjes worden bij de jeugd uitgedeeld, maar kunnen vanaf woensdagavond 11 september ook worden opgehaald in de kantine!

Klik hier voor de flyer en alle informatie

Helpen jullie ons mee? 

Met sportieve groet,

De Activiteiten Commissie Warnsveldse Boys

activiteiten@warnsveldseboys.nl

 

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...