Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 14 vestigingen in Nederland, waarvan onder andere twee locaties in Warnsveld en een in Brummen. Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Daarom bieden we een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase.

In het Gelderse dorp Brummen ligt het prachtige landgoed Klein Engelenburg, de eerste locatie van Domus Magnus. Op bijna vier hectare staan een klassiek landhuis - een Rijksmonument -, de bijbehorende orangerie en een tuinmanswoning, met twee recent aangebouwde vleugels. Op een klein kwartiertje afstand van Brummen ligt Warnsveld. Woonzorglocatie Huis ter Weegen ligt aan de rand van het oude centrum van Warnsveld. Een kleinschalige woonzorglocatie in een klassiek herenhuis (1848). Ook in Warnsveld, op 10 minuten loopafstand van Huis ter Weegen, ligt Huis Welgelegen. Tevens een prachtig herenhuis (1832) dat onderdeel is van Buitenplaats Welgelegen. Door de kleinschalige opzet zijn beide locaties in Warnsveld zeer geschikt voor ouderen die moeite hebben de regie over hun dagelijks leven te handhaven.

Meer informatie over de woonzorglocaties van Domus Magnus: www.domusmagnus.com

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Sponsor uitgelicht: GMB BioEnergie

Energie uit grondstoffen halen. Dat is de missie van GMB BioEnergie. Al meer dan 25 jaar voegen we de daad bij het woord met onze composteringstunnels in Zutphen. Nu is Zutphen het brandpunt van onze expertise en innovatie op het gebied van duurzaamheid.