Technische Commissie

Na de wedstrijd trekt hij zijn Warnsveldse Boys trainingspak aan. Maar met voetballen is hij gestopt. Misschien is het tijdelijk, hij weet het nog niet. Ondertussen heeft  hij wel een andere uitdaging gevonden. Toen hij zijn vriend Xander Terhorst zag fluiten wist hij het zeker; dat wil ik ook !

Zijn grote voorbeeld is Björn Kuipers. Gewoon omdat die alles ziet. De eest stap in een scheidsrechters carrière is het volgen van een cursus voor beginnende scheidsrechters. Een spannende aangelegenheid, maar Hidde slaagde.

En zaterdag 11 maart was dan zijn eerste wedstrijd. Een JO 7 (Jeugd ander 7 jaar) stadsderby; Warnsveldse boys tegen Be Quick.

Het werd een doelpuntrijk gebeuren (8-8). Volgens begeleider Ronald Schippers floot Hidde alsof hij het al jaren doet.Hij heeft in ieder geval de smaak te pakken en kijkt uit naar de volgende wedstrijd.

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...