Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Technische Commissie

Na de wedstrijd trekt hij zijn Warnsveldse Boys trainingspak aan. Maar met voetballen is hij gestopt. Misschien is het tijdelijk, hij weet het nog niet. Ondertussen heeft  hij wel een andere uitdaging gevonden. Toen hij zijn vriend Xander Terhorst zag fluiten wist hij het zeker; dat wil ik ook !

Zijn grote voorbeeld is Björn Kuipers. Gewoon omdat die alles ziet. De eest stap in een scheidsrechters carrière is het volgen van een cursus voor beginnende scheidsrechters. Een spannende aangelegenheid, maar Hidde slaagde.

En zaterdag 11 maart was dan zijn eerste wedstrijd. Een JO 7 (Jeugd ander 7 jaar) stadsderby; Warnsveldse boys tegen Be Quick.

Het werd een doelpuntrijk gebeuren (8-8). Volgens begeleider Ronald Schippers floot Hidde alsof hij het al jaren doet.Hij heeft in ieder geval de smaak te pakken en kijkt uit naar de volgende wedstrijd.

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.