Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Trainer JO19-1 legt zijn functie neer.
Webmaster

Trainer JO19-1 legt zijn functie neer.

Mark Mol heeft afgelopen week aangegeven per direct zijn functie als trainer van de JO19-1 neer te leggen. Na 2,5 jaar een eigen besluit wat hij, naar eigen woorden, ‘met pijn in het hart’ heeft genomen. Vooruitkijkend in het nog prille seizoen was zijn conclusie dat het, alles afwegende, beter was deze keuze te maken. Daarmee de weg vrijmakend voor een opvolger en een nieuwe fase voor het team. De Warnsveldse Boys is Mark enorm dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen periode en ziet een betrokken trainer en fijn persoon vertrekken. Met het team is inmiddels gesproken en is er nauw contact over de situatie en de vervolgstappen die worden gezet om een vervanger te zoeken voor de rest van het seizoen. Wij hebben er vertrouwen in dat het op korte termijn zal lukken zodat de genoemde nieuwe fase kan worden gestart.     


Namens het bestuur, Martijn Jansen, bestuurslid Technische Zaken

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.