Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Grote Clubactie
Webmaster

Op zaterdag 15 september 2018 gaat de landelijke Grote Clubactie van start en vanaf dat moment kan er ook officieel verkocht worden langs de deuren en via de online verkoop op onze website.

Ook de Warnsveldse Boys doet mee , en heeft daarvoor jullie hulp nodig!

We hopen dat ieder lid of vrijwilliger minimaal 3 loten verkoopt. Een lot kost € 3,00 waarvan 80% en dus € 2,40 voor onze eigen vereniging is. Dat zou dus een enorm bedrag kunnen worden en dat mede dankzij jou!

Je kunt ook heel goed samen met je team een Superlot van 50 loten kopen ( € 150,00) of misschien weet jij iemand die een Superlot wilt kopen! Help ons mee en probeer zoveel mogelijk (super)loten te verkopen.

De verkoopactie loopt van 15 september t/m 11 november 2018.

  • De jeugd t/m JO17 krijgt via hun leider/leidster/trainer de verkoopboekjes. Verkoop gaat via een machtiging, je hoeft dus niet met het geld overstraat te lopen en je hoeft niet nog een keer terug om de loten te brengen. Het lotnummer staat op het bankafschrift.
  • Inleveren van de boekjes/lijsten kan in de kantine.
  • Lotenverkoop kan ook via onze website. De link zal vanaf zaterdag15 september op de website www.warnsveldseboys.nl te vinden zijn. Deze link kan je delen met je familie,vrienden, buren etc. Het verkopen van de loten was nog nooit zo makkelijk! * Superloten van 50 stuks zijn te bestellen via activiteiten.commissie.wvb@gmail.com of via telnr 06-3441 4910.
  • Heb je vragen, stuur een mail naar activiteiten.commissie.wvb@gmail.com of bel / app 06-3441 4910.
  • Op 12 december 2018 is de landelijke trekking. 13 December wordt de uitslag bekend gemaakt. Het lotnummer staat op het bankafschrift

Bij de landelijke trekking maken kopers van een lot kans op prachtige prijzen maar jij maakt als verkoper óók kans op superleuke prijzen. Heb je zelf persoonlijk of als team de meeste loten verkocht of ben je misschien wel de jongste, oudste of gekste verkoper, dan kun je zomaar een leuke prijs winnen…

Start verkoop loten : 15 september aanstaande.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.