Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Grote Clubactie
Webmaster

Op zaterdag 15 september 2018 gaat de landelijke Grote Clubactie van start en vanaf dat moment kan er ook officieel verkocht worden langs de deuren en via de online verkoop op onze website.

Ook de Warnsveldse Boys doet mee , en heeft daarvoor jullie hulp nodig!

We hopen dat ieder lid of vrijwilliger minimaal 3 loten verkoopt. Een lot kost € 3,00 waarvan 80% en dus € 2,40 voor onze eigen vereniging is. Dat zou dus een enorm bedrag kunnen worden en dat mede dankzij jou!

Je kunt ook heel goed samen met je team een Superlot van 50 loten kopen ( € 150,00) of misschien weet jij iemand die een Superlot wilt kopen! Help ons mee en probeer zoveel mogelijk (super)loten te verkopen.

De verkoopactie loopt van 15 september t/m 11 november 2018.

  • De jeugd t/m JO17 krijgt via hun leider/leidster/trainer de verkoopboekjes. Verkoop gaat via een machtiging, je hoeft dus niet met het geld overstraat te lopen en je hoeft niet nog een keer terug om de loten te brengen. Het lotnummer staat op het bankafschrift.
  • Inleveren van de boekjes/lijsten kan in de kantine.
  • Lotenverkoop kan ook via onze website. De link zal vanaf zaterdag15 september op de website www.warnsveldseboys.nl te vinden zijn. Deze link kan je delen met je familie,vrienden, buren etc. Het verkopen van de loten was nog nooit zo makkelijk! * Superloten van 50 stuks zijn te bestellen via activiteiten.commissie.wvb@gmail.com of via telnr 06-3441 4910.
  • Heb je vragen, stuur een mail naar activiteiten.commissie.wvb@gmail.com of bel / app 06-3441 4910.
  • Op 12 december 2018 is de landelijke trekking. 13 December wordt de uitslag bekend gemaakt. Het lotnummer staat op het bankafschrift

Bij de landelijke trekking maken kopers van een lot kans op prachtige prijzen maar jij maakt als verkoper óók kans op superleuke prijzen. Heb je zelf persoonlijk of als team de meeste loten verkocht of ben je misschien wel de jongste, oudste of gekste verkoper, dan kun je zomaar een leuke prijs winnen…

Start verkoop loten : 15 september aanstaande.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Hoofdklasser JO11-1 zoekt trainer!!!!

Hoofdklasser JO11-1 zoekt trainer Wij hebben bij de Warnsveldse Boys  een leuk pupillenteam. Dit team zoek een trainer. De JO11-1 speelt hoofdklasse en zoekt een trainer die die uitdaging aandurft.

Webmaster

Start verkoop Grote Clubactie

Vanaf zaterdag 15 september kunt u via onderstaande link loten kopen voor de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,00 en hiervan komt € 2,40 in de clubkas terecht. Helpen jullie ons mee om zoveel mogelijk loeten te verkopen?