Technische Commissie

Woensdagavond 8 maart troffen de JO15-1 van Warnsveldse Boys en Sportclub Groessen elkaar voor de tweede keer in het kader van de Achterhoek Cup. Na een wedstrijd in de groepsfase ditmaal in de 8ste finale. En opnieuw bleken de Boys de sterkste partij. Na 6-0 de vorige keer werd het ditmaal 5-0.

De Boys kwamen gemakkelijk op 1-0 door een eigen goal na een voorzet van Sander Kerkmeijer.  Sandro Bruil scoorde de 2-0 na goed voorbereidend werk van Thimo Kluitman. Josja Hoorn maakt het trio vol na een assist van Koen Eitjes. Jitze Keizer (ingevallen voor Jesse Heijliger) maakte de 4-0 na opnieuw de goede voorbereiding door Sander Kerkemeijer. En Olivier Smit bracht de eindstand op het scorebord door de 5de te scoren na voorbereiding door Josja Hoorn. Het lukt de 15-1 daarna niet meer de eindstand van de eerste wedstrijd te evenaren, laat staan te overtreffen. Maar de volgende ronde was wel  bereikt.

En in de die volgende ronde, de kwartfinale van de Achterhoek Cup,  is de JO15-1 van Witkampers de tegenstander.De junioren uit Laren wisten in de 8ste finale te winnen van ( en in)  Terborg met maar liefst 0-7.Wedstrijd werd op 4 februari j.l . gespeeld. Witkampers is een 2e klasse team. In de competitie staan zij derde met 7 punten achterstand ( en een wedstrijd minder)  op AZC JO15-1. Een vergelijkbare tegenstander als SC Groessen dus. Maar zoals eerder gemeld doet dat er in bekervoetbal niet toe. Daar staat elke wedstrijd op zichzelf. Mooie bijkomstigheid is dat de wedstrijd die op woensdag 29 maart a.s. gespeeld zal gaan worden opnieuw op het Braamveld plaats zal hebben.

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...