Technische Commissie

Inmiddels is het jaar al weer aan zijn derde maand begonnen en heeft de TC ook al weer 3 bijeenkomsten gehad dit jaar. Hoogste tijd om u bij te praten over recente ontwikkelingen.

Allereerst is daar de zorg van de TC om ook het komende seizoen voor elke groep een trainer te hebben. Voor de eerste elftallen is zelfs het streven  om twee trainers per elftal te hebben. Reeds eerder konden we al melden dat Rob Haveman (1e), Hans Voskamp (2e/3e) en Mark Mol (JO19-1) ook het komende seizoen trainen bij de Boys. Gerard Derksen had al laten weten dat hij het komende seizoen het eerste van de dames traint. Nu kunnen we daar de namen van Erik Barendsen (JO17-1), Kevin van Kooij (JO15-1) en Prince Heijliger (J13-1) aan toe voegen. Ook Gerie Elschot zal het komende jaar weer actief zijn bij de club als trainer van de JO 9. Met de trainer voor de  JO 11 zijn we praktisch rond. Verder zal Koen Stein aan de club verbonden zijn als trainer/begeleider speciaal belast met het opzetten van trainingsmethodes gericht op de nieuwe speelwijze voor pupillen zoals deze het komende seizoen door de KNVB geüntroduceerd zal worden.

Daarmee is ook het bruggetje gemaakt met een ander belangrijk bespreekpunt van de TC. Nu eind januari duidelijk is geworden dat de KNVB een begin wil maken met een nieuwe wijze van spelen, te beginnen met de jeugd onder 9 jaar, zijn we als club bezig om ons daar zo optimaal mogelijk op voor te bereiden. Te beginnen met het een beeld brengen wat we allemaal hier voor nodig hebben. Aan extra materialen, opleidingsfaciliteiten voor trainer en scheidsrechters en (niet in de laatste plaats) extra vrijwilligers langs de lijn. De komende tijd hopen we daar duidelijkheid over te kunnen gaan geven. Op dit moment proberen wij u (en ook ons zelf) te informeren aan de hand van de informatie die door de KNVB ter beschikking wordt gesteld. Deze vindt u hier 

Vanuit de TC is er richting trainers en leiders een schrijven gegaan mbt het gebruik en het beheer van het materiaal. Dit naar aanleiding van klachten die er waren bij de gebruikers. Ergernissen zitten hem veelal het de wijze waarop de materialen na de training worden achtergelaten cq  opgeborgen worden. We hebben nu eenmaal een kleine accommodatie en dat vraagt een zekere discipline van iedereen. Bovendien willen we als vereniging zuinig zijn op onze spullen. We gaan ere zonder meer van uit dat iedereen in deze kwestie van goede wil is. Maar het is nog maar eens gezegd.;zet en leg de gebruikte trainingsmaterialen na gebruik weer terug op de plek waar je ze gepakt hebt. Denk niet dat het elftal wat daarna gaat trainen ze ook wel zal gebruiken en/of opruimen. Als iedereen dat doet scheelt dat een hoop ergernis.

We gaan weer een drukke periode tegemoet. De scouting kan de eerste resultaten van de werkzaamheden presenteren. En de KWIK (Kijk Wat Ik Kan) gaat weer van start omn er voor te zorgen dat de selecties t/m de JO15 voor komend seizoen er weer komen,.

Terug naar de trainers. Komende tijd hopen we bij de eerder genoemde trainers voor de eerste elftallen ook een tweede trainer te vinden. En deze duo’s aan de vereniging te kunnen presenteren.

gr.

 

Andre Loskamp

(voorzitter TC)

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...