2e editie dartavond groot succes
Webmaster

Vrijdag 8 november vond de 2e editie van onze dartavond plaats in de kantine. Het was weer een groot succes. Er waren meer koppels aangemeld en ook was er publiek die kwamen kijken en genoten van een drankje. 

De grote winnaars zijn Martijn Righard en Marnix Rutgers. De winnaars van de verliezerspoule waren Gerard Goorman en Hans Wouters.

De hoogste uitgooi van de avond kwam op naam van Sjoerd Eckhart met maar liefst 124 punten!! 

Alle deelnemers bedankt voor de gezelligheid! Vrijwilligers en natuurlijk ook de organisatie bedankt voor deze geslaagde avond! Tot de volgende keer.

Van deze activiteit is weer een mooi fotoboek gemaakt door Suzanne

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...