Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Pupillen van de week, Faith en Philip
Webmaster

Deze week hadden we de eer dat er 2 teams aanwezig waren als team van de week en dus hadden we ook 2 pupillen van de week, namelijk Faith en Philip van de JO8-2 en JO8-3.

Dachten wij dat Faith en Philip te klein zouden zijn om de warming-up mee te lopen met het 1e elftal, nou, verkeerd gedacht! Deze twee toppers liepen met het grootste gemak mee met die grote mannen.

Terwijl Faith en Philip mee mochten naar de kleedkamers voor de laatste besprekingen, stonden hun teammaatjes al popelend te wachten bij het veld, klaar om met het 1e het veld op te lopen. Het is elke week weer een verrassing of ze voorkeur voor een speler hebben. Vaak willen ze met “Bart uit de winkel” aan de hand, maar ook “de aanvoerder” en “iemand die kan scoren” doen het altijd goed. De keepertjes willen vaak met de keeper lopen enzo is iedereen dan altijd tevreden. Deze week was er naast Faith nog een leuke jongedame bij de JO8 aanwezig, en op onze vraag of zij voorkeur had voor een speler kwam er zonder enige twijfel uit:” nr 15, alleen ik weet niet hoe hij heet”. Nader onderzoek wees uit dat Daniël Righard de geluksvogel was om met deze knappe jonge dame het veld op te lopen.

Faith mocht voorop lopen met de bal, en Philip liep met aanvoerder Kevin mee. Op de middenstip het applaus ontvangen en op volle snelheid richting de dug-out rennen. Faith en Philip mochten de aftrap nemen, alleen Philip was in zijn enthousiasme met zijn teamgenootjes meegelopen en achter het hek gaan staan. Faith heeft vandaag de aftrap alleen gedaan en knalde de bal keurig door de benen van de keeper van de Witkampers.

Philip, jouw moment gaat zeker nog komen, wij gaan met de leider van je team afspreken wanneer jij nog een keer onze VIP bent!

In de rust de penalty’s nemen en wat is het goed om te zien dat het met de toekomst van de Warnsveldse Boys wel snor zit. Onze JO8 spelers staan gewoon op een gedeelde 1e plaats voor de penalty bokaal! Goed gedaan!

De foto’s van vandaag: https://myalbum.com/album/tPPAiilcOF4o


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.