Technische Commissie

Aanstaande zondag neemt Warnsveldse Boys het in de derde klasse B op tegen Wijhe. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Albatross (3-1) snakken de Boys naar een goed resultaat. Daarnaast hebben de groen-witten tegen de opponent van aanstaande zondag nog iets goed te maken. In de thuiswedstrijd werd er ondanks een doelpunt van Mitch Elsman met 2-1 verloren.

De tegenstander van aanstaande zondag vinden we op de ranglijst terug op de 12e plek. De ploeg heeft 16 punten uit 16 wedstrijden. Opvallend is dat de ploeg weinig scoort, slechts 16 doelpunten. Daartegenover staat dat Wijhe 30 tegendoelpunten incasseerde, dit is op de top drie na het minste aantal tegendoelpunten van de competitie. Na de winterstop heeft de ploeg haar draai nog niet weten te vinden en zijn de Sallanders nog puntloos. Topscoorder van Wijhe is Ricardo Heerink met 4 doelpunten. Warnsveld behaalde na de winterstop 4 punten uit drie wedstrijden. Topscoorder Stijn Obdeijn maakte in de voorgaande twee wedstrijden een einde aan zijn doelpunten droogte, waarmee hij zijn seizoenstotaal op 10 bracht.

Aanstaande zondag is ook het begin van een nieuwe periode, beide ploegen zullen deze periode graag goed willen beginnen. In de vorige periode, waarvan nog 1 speelronde moet worden ingehaald, staan Warnsveld en Wijhe op 7 punten uit 8 wedstrijden. Dit is geen puntenaantal om over naar huis te schrijven. In de derde periode zullen de twee ploegen van aanstaande zondag jacht willen maken op eerherstel. Warnsveld wil aansluiting houden bij de ploegen in de subtop. Wijhe wil graag uit de degradatiezone komen. Kortom een mooi affiche. Komt allen naar Wijhe en support de Boys naar een overwinning.

Tot zondag