Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Groen Wit ’62 19-1 - Warnsveldse Boys 19-1
Webmaster

Op zaterdag 6 oktober stond de tweede competitie wedstrijd voor de boys op het programma, de aftrap was om 15:00 uit in Apeldoorn.

De boys waren met 14 man afgereisd naar Apeldoorn om de strijd aan te gaan, Valentijn en Aron waren mee met de 19-2 en Ruben was afwezig. Na de warming up begon de wedstrijd, de boys begonnen erg goed aan de wedstrijd. In de 3de minuut was het onze spits Bram die de bal na een verkeerde terugspeelbal oppikte en binnen schoof, 0-1 dus. De boys bleven hierna doordrukken en na een goede pass van Cas kwam Gijs oog in oog met de keeper en maakte koeltjes af, na 10 minuten 0-2. Er leek niks aan de hand voor de boys totdat in de 18e minuut Groen Wit op 1-2 kwam door een eigendoelpunt van de boys.

Het bleef hierna een tijdje zo, na 32 minuten moest Roy geblesseerd het veld verlaten voor Jarno. In de 36e minuut scoorde Groen Wit de 2-2. De boys waren erg aangeslagen maar ze hielden het nog op een gelijkspel in de rust. Groen Wit kwam erg sterk uit de kleedkamer en de boys stonden erg onderdruk. In de 65e minuut ging Marnix er uit voor Arif. En in de 71e minuut ging Luca eraf voor Thom. Het bleef nog erg onrustig in het veld en de boys voetbalde niet goed als team samen. Hieruit volgde uit een knap schot de 3-2 voor Groen Wit in de 81e minuut en ook de 4-2 na een van richting veranderd schot in de 89e minuut.

Einde wedstrijd, een teleurstellend resultaat en een slechte teamprestatie. Zaterdag 13 oktober speelt de JO19-1 hun 3e competitie wedstrijd thuis om 13:30 tegen Vorden JO19-1, hard trainen en kop omhoog richting deze pot!


Gerelateerde berichten

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.