Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Kledingregelement en wasvoorschrift
Webmaster

KLEDINGREGELEMENT WARNSVELDSE BOYS

 1. De clubkleding is en blijft eigendom van de vereniging en wordt beheerd door de kledingcommissie van Warnsveldse Boys, conform stand van zaken / uitgangspunten “kledingfonds Warnsveldse Boys” (besluitvorming algemene ledenvergadering 20 mei 2015).
 2. Dit impliceert dat men de beschikking krijgt over een Warnsveldse Boys sportbroek, sportshirt en teamtas. Ieder lid is hiermee verplicht tot het dragen van het officiële / formele “Warnsveldse Boys” tenue. De tevens verplicht te dragen officiële Warnsveldse Boys “kousen” dient men zelf aan te schaffen en te betalen!
 3. Uitreiking van een set wedstrijdkleding (in een door de vereniging beschikbaar gestelde “teamtas”) vindt plaats aan het begin van het seizoen aan de leider van het team.
 4. De verantwoordelijke leider tekent voor ontvangst van de tenues een zogenaamde “bruikleenovereenkomst” in tweevoud. Één ondertekend exemplaar houdt men zelf, het andere exemplaar wordt gedocumenteerd door de kledingcommissie.
 5. Eventuele wisseling van de teamverantwoordelijke leider gedurende het seizoen heeft geen invloed op geldende verplichtingen in deze van het team of ieder individueel teamlid.
 6. Alle teamleden die een tenue door de leider uitgereikt krijgen zijn verantwoordelijk voor het zowel individueel als collectief “goed” beheren (= netjes, schoon, heel en aanwezig houden) van de aan hen beschikbaar gestelde verenigingskleding.
 7. De kleding mag uitsluitend gedragen worden tijdens (oefen-, beker-, en competitie) wedstrijden van het team gedurende het lopende seizoen. De kleding mag NIET gedragen worden in de vrije tijd en/of tijdens trainingen!
 8. De teamleden (inclusief wisselspelers) zijn verplicht de formele clubkleding van Warnsveldse Boys te dragen tijdens eerder genoemde wedstrijden. In wedstrijden waarin de tegenstander een soortgelijk tenue heeft worden daar waar nodig “uit-shirts” ter beschikking gesteld.
 9. De beschikbaar gestelde kleding dient te allen tijde gezamenlijk en conform het “Warnsveldse Boys wasvoorschrift” gewassen te worden per toerbeurt door een, daartoe per team opgestelde “waslijst”, genoemde ouder (zie achterzijde!).
 10. De set wedstrijdkleding met teamtas dient aan het einde van het seizoen compleet, heel en schoon door de leider te worden ingeleverd op het door de vereniging aangegeven moment en locatie.
 11. Schade aan en/of vervanging van kleding ten gevolge van verlies of nalatigheid wordt altijd in rekening gebracht bij de betreffende speler.
 12. Er mag niet gerookt worden tijdens het dragen van Warnsveldse Boys kleding!
 13. Daar waar dit reglement eventueel niet (volledig) in voorziet beslist het bestuur van de vereniging en/of de kledingcommissie WvB.

 

WASVOORSCHRIFT KLEDING WARNSVELDSE BOYS

 • Kleding zo spoedig mogelijk na iedere wedstrijd wassen!
 • Dus; niet nat in de tas laten zitten!
 • Broekjes altijd apart wassen (op maximaal 40 graden)!
 • Shirts altijd apart wassen (op maximaal 30 graden)!
 • Shirts voor het wassen altijd binnenstebuiten keren!
 • Gebruik een fijnwasmiddel conform voorschrift. Nooit voorbewerken met zout en/of azijn of andere middelen!
 • Kleding niet (voorafgaand aan het wassen) in het water zetten of laten staan (na het wassen)!
 • Altijd centrifugeren voor het drogen!
 • Niet in de trommel laten zitten na het centrifugeren!
 • Niet drogen in de droogtrommel!
 • Altijd drogen aan de lijn (binnen of buiten)!
 • Niet strijken!
 • Netjes opvouwen en in de schone / droge teamtas stoppen!

 

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!