Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Een punt stelen, voelt best wel goed!
Webmaster

Na 2 overwinningen ging Warnsveldse Boys 19-1 vol goede moed richting Velp/Rozendaal om het op te nemen tegen DVOV 19-1. Op de training en voor de wedstrijd waren wij al gewaarschuwd dat DVOV een goede, zo niet de beste, voetballende ploeg van deze klasse zou zijn. Ondanks deze waarschuwing begonnen de Boys toch matig aan de wedstrijd. Veel duels werden verloren, passing was ondermaats en er werd niet vrijgelopen. DVOV was de veel betere en scherpere ploeg.

Na 25 minuten was het dan ook raak voor DVOV. Een voorzet van de linksbuiten ging toch richting het doel en Jaimy kon er niet meer bij. Niet veel later (38ste minuut) was het weer raak voor de thuisploeg. Na een vrije trap kon de spits geheel vrij inkoppen.

DVOV voetbalde ver van het eigen doel af en gaf daardoor meermalen veel ruimte weg achter de achterhoede. 2 minuten na de 2-0 was het raak voor Warnsveldse Boys. Na een goede steekpass van Cas kon Delano richting het doel lopen en schoot uit een moeilijke hoek knap binnen via de paal. De thuisploeg was een beetje van slag en bleek toch kwetsbaarder te zijn dan de eerste 40 minuten was gebleken. Dat was helemaal te merken in de 45e minuut. Ui teen goede pass van Stefan kon Delano wederom alleen op de keeper af. De keeper hield de eerste poging nog tegen maar was in 2e instantie volstrekt kansloos tegen de volley van Delano. Met deze verrassende gelijke stand werd de rust bereikt.

In de rust werden de problemen benoemd n oplossingen aangedragen. Ook werden de kansen voor de 2e helft aangeven. Vol goede moed gingen de Boys de 2e helft in. Er waren ook 2 wissels bij de Boys. Jasper verving Delano en David kwam erin voor Tom.

In de 2e helft had DVOV de volledige controle. De boys kwamen niet goed uit de rust en kwamen er totaal niet aan te pas in het 2e bedrijf. Met kunst en vliegwerk, met geluk en door slechte afronding van DVOV bleef het echter heel lang 2-2. En natuurlijk komt er dan altijd wel een moment om de wedstrijd te kantelen. Zo ook in de 78e minuut. Na een uitstekende voorzet van Cas schoot Thom knap de 2-3 binnen. Zo kregen de Boys weer een beetje geloof en leek het erop dat DVOV deze slag niet te boven zouden komen. Helaas bleven de Boys niet scherp vandaag en keerde DVOV toch terug in de wedstrijd. Vele kansen werden vakkundig om zeep geholpen.

In de 86e minuut was het dan toch raak voor DVOV. Na een goede voorzet van de buitenspeler kon de spits vrij inkoppen. Hoewel deze bal nog gekeerd werd door Jaimy verdween de bal toch over de doellijn door de alerte spits. Hierna volgde in de resterende 4 minuten speeltijd en de 6 minuten bijgetelde blessuretijd (??) nog paar kansjes voor DVOV die er niet meer in zouden gaan. Na een moeizame wedstrijd namen de Boys tegen de verhouding in maar daarmee niet minder prettig 1 punt met uit Velp/Rozendaal. Tijd dus om onder het genot van een drankje nog een na te genieten op het terras van Warnsveldse Boys (foto).

De komende twee weken spelen de Boys weer thuis. Op zaterdag 21-4 tegen de nr 2, AZC en volgende week eerst tegen de nr 1, Eerbeekse Boys. Komt dat zien!!


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.