Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
De 19-1 zakt verder en verder en is inmiddels rode lantaarndrager

De 19-1 zakt verder en verder en is inmiddels rode lantaarndrager

Webmaster

De 19-1 zakt verder en verder en is inmiddels rode lantaarndrager

In deze wedstrijd stond er veel op het spel. WSV 19-3 stond met 1 punt onderaan. Wij stonden daar met 2 puntjes net boven. De winnaar van deze match zou dus of stijgen of de afstand naar de onderste plek vergroten. Met maar 11 man van onszelf aangevuld met 3 fitte 17-1 veldspelers en 17-1 keeper als reserve voor de zekerheid (Jaimy was licht geblesseerd) begonnen de boys aan deze belangrijke wedstrijd.

Onze tegenstander van vandaag begon verrassend goed. Voetballend waren de Apeldoorners onze boys de gehele wedstrijd de baas. Qua kansen echter waren de boys gevaarlijker. De eerste twee grote kansen waren voor de boys en hadden er zeker in gemoeten. En schot op de paal en alleen voor de keeper. Helaas werden deze kansen, zoals wel vaker dit seizoen, niet verzilverd.

Wij gaven de tegenstander teveel ruimte en zaten er niet kort genoeg op. De 0-1 was hier dan ook een direct gevolg van. In de 33ste minuut leden wij onnodig balverlies waarna iedereen naar elkaar stond te kijken. Een speler van WSV schoot de bal van grote afstand over alles en iedereen heen in het lege doel. En 4 minuten later deden wij dat truckje nog een keer fijntjes over. Weer werd er naar balverlies niet goed druk gezet op de balbezitter die rustig van grote afstand de 0-2 kon aantekenen.

In de rust werd afgesproken dat iedereen zijn eigen taak en opdracht eerst maar eens goed moest uitvoeren ipv op elkaar te zeuren over gemaakte fouten. Terug naar de basis. Zelf alles proberen goed te doen en vandaar uit dan verder.

In de 54ste minuut leken onze kansen wat te keren toen een speler van WSV voor opzichtig natrappen naar Marnix direct rood kreeg. Met 11 tegen 10 kregen de boys meteen een overwicht in het veld. In de 55ste minuut kwamen Jitze  en Jesse erin voor Bram en Thom. In de 64ste minuut moest Tom het veld verlaten met een lichte blessure en kwam Jasper erin. Het (lichte) overwicht in het veld werd niet uitgedrukt in echte grote kansen en tot overmaat van ramp tikte Valentijn geheel onnodig in de 72ste minuut zijn tegenstander van achteren aan. De scheids ‘beloonde’ hem daarop met direct rood. Daarmee was de verhouding in het veld weer in balans. Een minuut later lag de 0-3 al achter Jaimy. In de 77ste minuut ook nog gevolgd door de 0-4. Het leek wel alsof de boys het opgaven en het voor gezien hielden.

Zo’n 10 minuten voor tijd maakte Jitze de 1-4. Door de gegeven ruimte en de slappe instelling van de boys maakte WSV in de 88ste minuut de beschamende 1-5. Dat Roy er in de slotminuut nog 2-5 van maakte was voor de statistieken.

Met nog 4 wedstrijden voor de boeg (3 uit en de laatste thuis) zit de najaarscompetitie er voor de boys al zo goed als op. Zowel qua wedstrijden als qua stand. Het is nu zaak de boel bij elkaar te rapen en het goede gevoel van de voorbereiding terug te vinden. Het voetbalen kunnen wij niet zomaar verleerd zijn. Maar dat het vertrouwen in zichzelf en in de ploegmaten ver onder het vriespunt gedaald is is wel duidelijk. Werk aan de winkel dus voor zowel technische staf als voor de spelers om het tij te keren. We gaan er alles aan doen het maximale uit de overige 4 wedstrijden te halen. Dat dat de nummers 1, 3, 4 en 8 zijn maakt niets uit. 

Wij hopen op zaterdag 8 december, onze laatste (thuis) wedstrijd van dit jaar, iedereen weer te zien voor de afsluitende pot tegen Brummen/Oeken. Wij laten dan een andere 19-1 zien!

Spelers van de 17-1: Jitze, Jesse, Jasper bedankt voor het meedoen en Jesper voor het aanwezig zijn.

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Mooie afsluiting Warnsveldse Boys.

Mooie afsluiting Warnsveldse Boys. Vandaag stond de laatste wedstrijd op het programma, thuis tegen Spero. In onze klasse waren er maar twee zaken duidelijk voor de laatste speeldag. Orion was de terechte kampioen en wij waren helaas gedegradeerd. Verder was er nog van al...

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...