Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldse Boys en René Knuiman na één seizoen uit elkaar
Webmaster

Warnsveldse Boys en René Knuiman na één seizoen uit elkaar

WARNSVELD – In goed en onderling overleg hebben het bestuur en René Knuiman besloten om het huidige contract niet te verlengen. Basis voor dit besluit is de constatering dat er onvoldoende chemie is om het maximale uit elkaar te halen. Het 1eelftal wordt sinds de start van het seizoen geplaagd door veel (langdurige) blessures waardoor de werkomstandigheden in de eerste periode in de 2eklasse gerust als uitdagend kunnen worden omschreven. 

 

De reden om het contract niet te verlengen is niet gelegen in de tegenvallende prestaties. Sterker nog, er is nog steeds geloof dat de doelstelling voor dit seizoen (handhaving) haalbaar is. De zogenoemde klik tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer is onvoldoende aanwezig. Hierdoor heeft het bestuur, samen met de hoofdtrainer, besloten om het contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. Het bestuur betreurt dat gewenste match niet tot stand is gekomen, maar spreekt wel het vertrouwen uit dat we samen met René Knuiman het seizoen 2018-2019 kunnen afsluiten met lijfsbehoud in de 2eklasse. 

 

Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Warnsveldse Boys JO8-01 Winterkampioen

De jongens (Semmy, Jayden, Quinn, Nils, Phillip, Stan en Sam, helaas was Silvijn afwezig) en meisje(s) (Guusje) zaten na de lange zomer te popelen om weer te mogen voetballen. De eerste trainingen en wedstrijden moesten we nog even aan elkaar wennen en ingespeeld raken, maar...