Warnsveldse Boys en René Knuiman na één seizoen uit elkaar
Webmaster

Warnsveldse Boys en René Knuiman na één seizoen uit elkaar

WARNSVELD – In goed en onderling overleg hebben het bestuur en René Knuiman besloten om het huidige contract niet te verlengen. Basis voor dit besluit is de constatering dat er onvoldoende chemie is om het maximale uit elkaar te halen. Het 1eelftal wordt sinds de start van het seizoen geplaagd door veel (langdurige) blessures waardoor de werkomstandigheden in de eerste periode in de 2eklasse gerust als uitdagend kunnen worden omschreven. 

 

De reden om het contract niet te verlengen is niet gelegen in de tegenvallende prestaties. Sterker nog, er is nog steeds geloof dat de doelstelling voor dit seizoen (handhaving) haalbaar is. De zogenoemde klik tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer is onvoldoende aanwezig. Hierdoor heeft het bestuur, samen met de hoofdtrainer, besloten om het contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. Het bestuur betreurt dat gewenste match niet tot stand is gekomen, maar spreekt wel het vertrouwen uit dat we samen met René Knuiman het seizoen 2018-2019 kunnen afsluiten met lijfsbehoud in de 2eklasse. 

 

Het bestuur gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...