Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
DCS - Warnsveldseboys

DCS - Warnsveldseboys

Webmaster

Warnsveldse Boys verliezen uit bij sterke tegenstander DCS.

De Warnsveldse Boys moesten deze middag uit naar vv DCS uit Zevenaar. DCS had tot op dit moment alle thuiswedstrijden dik gewonnen thuis en stonden dan ook hoog op de ranglijst. Wij hebben als Boys te maken met de nodige blessures en ook deze week kwamen er weer twee eerste elftalspelers bij die voor lange tijd geblesseerd zijn. De voorhoede van vorig jaar met Leon (topscorer in de derde klasse) en Killion waren al langdurig uit de roulatie maar daar kwam nu nog Bart Spijkers (kniebanden) en Erik Wijnbergen (vinger gebroken) bij. Iedereen weet dan dat het moeilijk zal gaan worden. Niet als excuus maar als plaatselijke club die niet betaald ga je dan hard door de spelers heen. Gelukkig hebben wij nog goede jeugdspelers achter de hand die ons kunnen helpen.

Als vervanger van Erik deed Bart Dieën mee en voor Bart deed Matthias Hoorn mee. Onze allrounder Stijn kwam hierdoor in de spits terecht. We begonnen de wedstrijd goed en de eerste grote kans was dan ook voor de Boys. Stijn kon doorlopen op de keeper en via zijn voetzool belande de bal tegen de paal. Het was een open wedstrijd, DCS had enkele snelle spitsen die elkaar makkelijk konden vinden. Wij waren collectief sterk en konden goed meekomen. Wij kregen kansen maar zij ook. Bart deed het geweldig en was niet te passeren. De eerste helft werd dan ook terecht afgesloten met een 0-0 stand. DCS kwam sterk uit de pauze en bleef de druk opvoeren. Ook wij bleven meevoetballen maar kregen het steeds moeilijker. In de 70e minuut maakte zij dan ook de verdiende 1-0. Daarna ging het snel, wij zijn natuurlijk meer vooruit gaan spelen maar met hun snelle spitsen pakte dat niet goed uit. De 2 en 3-0 vielen snel achter elkaar en daarmee was de wedstrijd beslist. Onze jongen spelers hebben het (vooral in de eerste helft) prima gedaan en dat was voor ons dan ook een lichtpuntje. We zien dat het in de tweede klasse een stuk lastiger wordt om ons eigen spel te kunnen spelen. Alles gaat wat sneller en feller en daar moeten wij ons op gaan instellen. DCS kwam door deze overwinning op de 2e plaats terecht. Wij zakken wat af maar hebben er het volste vertrouwen in dat wij ons dit jaar kunnen handhaven in de 2e klasse.

Donderdag spelen wij in de beker om 20.00 uur uit bij Doesburg(trotse koploper in de 5e klasse). Zondag zijn wij vrij en op 18 november spelen wij thuis de belangrijke wedstrijd tegen Eendracht 30. Wij rekenen weer op uw grote steun, de jongens waarderen dit erg, die hebben wij nodig voor handhaving in de 2e klasse. Wij leren snel, hebben een jonge groep en het volste vertrouwen dat dit gaat lukken. Tot donderdag of de volgende week zondag.


Gerelateerde berichten

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.