Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Unicef toernooi bij AZC ter ere van het 100 jarig bestaan van de club
Webmaster

Door het wegvallen van Cambuur vanwege nacompetitie verplichtingen is de Warnsveldse Boys JO17-1 gevraagd in te vallen om het deelnemers veld weer compleet te maken.

Uiteraard hebben we hier direct JA op gezegd om zo de kans te krijgen om A: leuke wedstrijden te spelen en B: jongens uit de JO15 te zien spelen waardoor het selecteren makkelijker zal zijn.

De BVO teams zullen aantreden met hun JO15-1team, terwijl de amateur clubs zullen spelen met de nieuwe ( of nog samen te stellen JO17-1).

We zitten ingedeeld in de volgende poule:

Poule A: Cinemasjestic Poule B: Fizie
AZC HHC Hardenberg
De Graafschap Go Ahead Eagles
VVV ADO Den Haag
Excelsior Rotterdam Warnsveldse Boys

We worden verwacht om 09:00 uur waarna we om half 10 in tenue gepresenteerd gaan worden. Voor de gehele dag zal er een speler van het G team met ons mee lopen die de vlag van de boys zal dragen en de gehele dag als begeleider van het team zal fungeren.

Voor de lunch spelen we de drie poule wedstrijden waarna alle teams om 13:00 uur zullen gaan genieten van een lekkere pasta lunch.

De kruis finale en wedstrijden om de plekken 1 t/m 8 zullen gespeeld gaan worden vanaf 14:00 uur waarna er rond 17:10 uur de prijs uitreiking zal plaats vinden.

De organisator heeft mij gevraagd of de bezoekers een goed gevulde portemonnee mee willen nemen omdat er diverse stands staan met artikelen ( fruit en broodjes) waar de opbrengst direct van naar Unicef gaat.

Ook is het mogelijk om een poule fase wedstrijd van de boys te sponsoren voor € 30 en hiervoor zal je naam gepubliceerd worden alsmede ook omgeroepen bij de aankondiging van de wedstrijd.

Al met al een leuke kans voor de spelers en de staf om deel te mogen nemen aan dit toernooi en hoop veel van de ouders , maar ook boys leden te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Erik Barendsen


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.