Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Homeride
Webmaster

Beste voetbal vrienden,

Zoals vele van jullie weten ben ik naast voetbaltrainer ook een fanatiek fietser. Afgelopen week kwam ik op LinkedIn het verhaal tegen van Niek Ridderbos, vader van een speler uit het team waar ik de trainer van ben.( JO17-1)

Hij vertelde over het zoontje van zijn zus die ernstig ziek was geworden en lang in het ziekenhuis moest verblijven. Buiten het feit dat de ziekte van je kind al erg is, is ook het verblijf in een ziekenhuis ver weg van huis een drama voor het gezin.

Gelukkig zijn hier de Ronald mcDonald huizen voor die de ouders van de kinderen opvangen zodat het gezin in deze moeilijk tijd bij elkaar kan zijn.

Niek vertelde enthousiast over de homeride fietstocht, dit is een fietstocht van 500 km in 24 uur langs diverse Ronald mcDonald huizen om geld op te halen om gezinnen te kunnen blijven ondersteunen in de toekomst.

Het hele verhaal kwam zo bij mij binnen dat ik aan Niek gevraagd heb of ik mee mocht fietsen in zijn team en zaterdag heb ik de bevestiging gekregen dat ik mee mocht fietsen en heb ik mij direct ingeschreven voor deze tocht.

Zoals gezegd fietsen wij geld bij elkaar dat door sponsors verkregen dient te worden. Ik zou het dan ook erg op prijs stellen als jullie, hoe klein het bedrag ook is mij zouden willen sponsoren. ( al het geld komt ten goede aan het Ronald mcDonald huis in Utrecht)

De homeride wordt gehouden op 23 en 24 juni.

Homeride 23 en 24 juni 2018

Via onderstaande link kom je op mijn pagina en kun je op de rode balk klikken SPONSOR ERIK.
https://www.homeride.nl/nl/homerider/erik-barendsen

Ik heb mijzelf als doel gesteld minimaal 350 km te fietsen , maar wie weet als ik me super voel ik de volle 500 km wel fiets.:-)

Jullie kunnen er vanuit ga dat ik dit project met volle overtuiging en inzet ga aanpakken.

Met groet en dank,

Erik


Gerelateerde berichten

Webmaster

Warnsveldseboys op bezoek bij SPERO

Warnsveldse Boys op bezoek bij Spero. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Spero op ons programma. Spero speelt al jaren bovenin mee in de tweede klasse en wil ook dit jaar weer proberen kampioen te worden.

Webmaster

Dames 30 + scoort

Dames 30+ scoort eerste officiele doelpunt!!! Vanavond hebben de dames 30+ hun eerste doelpunt gescoort!