Technische Commissie

Vandaag staat er in de derde klasse B de wedstrijd tussen Warnsveldse Boys en Albatross op het programma. Op het Warnsveldse Braamveld eindigde deze wedstrijd in een 2-3 verlies voor de Boys. Tegen deze tegenstander hebben de groen-witten dus was goed te maken.

De wedstrijd komt langzaam op gang, Warnsveld is veel aan de bal en Albatross is gevaarlijk in de tegenaanval. De thuisploeg onderneemt enkele pogingen van afstand deze eindigen boven en naast het doel. De eerste kans voor de Boys is een kopbal van Bart Spijkers die door de keeper uit de hoek wordt gehaald. In de 30ste minuut wordt een mooie aanval van de thuisploeg hard binnen geschoten, 1-0. Binnen drie minuten stelt Warnsveld orde op zaken. Kevin van Kooij dribbelt het vijandelijke strafschopgebied binnen en wordt door twee man ten val gebracht, penalty. Deze wordt door Stijn Obdeijn onberispelijk in geschoten, 1-1. Via Bart Bloemers komt Warnsveld nog enkele malen gevaarlijk in de buurt van het doel, maar een doelpunt levert dit niet op.

Na rust komt Warnsveld fris uit de startblokken en zet de ploeg druk op de Ugchelse verdediging. In de 60ste minuut speelt Kylion Stelder zijn tegenstander uit en zet hard voor. Vanaf een meter voor het doel krijgt Leon Knuttel de bal ongelukkig, via een tegenstander, tegen het scheenbeen en de bal verdwijnt ver over het doel. Het wachten is dan op een doelpunt van Warnsveldse Boys, maar hij valt aan de andere kant. In de 69ste minuut wordt door de scheidsrechter een overtreding van Henry den Boer geconstateerd en een penalty gegeven. De nummer 4 van Albatross schiet hard binnen, 2-1. De Boys zetten dan meer druk vooruit, maar hebben het fortuin niet aan hun zijde. Marc Hasper en Bart Spijkers krijgt beiden een bal verkeerd op hun voet waardoor twee goede kansen sterven in schoonheid. In de 86ste minuut krijgt wederom de nummer 4 van Albatross de kans om de wedstrijd te beslissen. Hij kan alleen op het doel af en maakt geen fout, 3-1. Zijn derde van de middag.

Een slotoffensief levert vervolgens niets op en de scheidsrechter fluit af. Helaas viel het kwartje vandaag de verkeerde kant op. In een spannende wedstrijd waarin beide ploegen elkaar niet veel ontliepen. Volgende week speelt Warnsveld uit bij Wijhe.