Technische Commissie

Verslag Heino JO19-1 – Warnsveldse Boys JO19-1 (3-0) 7-0

Deze inhaalwedstrijd tegen Heino JO19-1 wordt gespeeld in een vakantieperiode, daardoor is ons team verre van compleet. Sven, Delano en Bas van de JO19-2 zorgen voor vervanging. Een voordeel van deze dag is dat het heerlijk voetbalweer is.

Vanaf de aftrap zet Heino veel druk en onze Boys komen daar niet onderuit. Na zeven minuten is het dan ook 1-0 voor de thuisploeg. Heino blijft drukzetten en houdt de overmacht, dit is het beeld van de hele wedstrijd. Voor het eind van de eerste helft vallen er nog twee ongelukkige goals. Eén door miscommunicatie en één door een poging tot wegwerken waardoor de bal via de rug van Bart in het doel belandt.

Drie minuten na rust is het weer raak, 4-0. Door het eenzijdige wedstrijdbeeld lijkt de tweede helft uren te duren. In de 66e en 73e minuut schiet Heino er weer twee binnen. De scheidsrechter vindt het na de 7-0 wel mooi geweest en blaast, gelukkig zonder extra tijd bij te tellen, voor het laatst op zijn fluit.

Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen Vorden. Met een bijna complete selectie en een goede trainingsopkomst moeten daar de punten gehaald worden.

 

Delano, Sven en Bas (reservekeeper en grensrechter), bedankt voor het meedoen c.q. vlaggen.