tcdames

De meiden hebben hun winterslaap er op zitten en hebben zich de laatste weken voorbereid op de 2e seizoenshelft. Deze voorbereiding werd net zoals voor veel andere teams ook verstoord door de sneeuwval, wat trainen en voetballen op ons veld onmogelijk maakte.
Gelukkig zijn we niet voor een gat te vangen, dus de weken werden ingevuld met:
– Bowlen, nog ter ere van ons kampioenschap
– Zaalvoetbal in de zaal bij GGNet, waar we aan onze techniek konden werken
– Gewoon op straat hardlopen om aan de conditie te werken, alleen was hier niet al teveel animo voor!

Onze trainingstijden zijn vanaf januari gewijzigd, we trainen nu op dinsdag en donderdag, op het tijdstip van onze dames 1, die helaas uit de competitie zijn getrokken. Dus om de dames ook actief te laten, trainen we nu met onze meiden samen met de dames die ook nog graag willen trainen. Dat betekent dat op dinsdag en donderdag ook Hanne, Eugenie, Aleksandra, Tara, Melissa en Vienna (nieuw bij de vereniging) regelmatig mee trainen met onze meiden. We zijn dan ook van plan om iedere maand minstens een oefenwedstrijd te spelen, zodat ook de dames die te oud zijn voor MO19 wedstrijdritme blijven houden.
Ons team heeft een 2-tal wijzigingen ondergaan. Helaas heeft Bo besloten om haar keepershandschoenen aan de wilgen te hangen en is Mai in ieder geval de rest van het seizoen niet inzetbaar, aangezien zij in maart een operatie aan haar heup moet ondergaan.
Gelukkig is Irene, die met dispensatie nog bij ons mee mag spelen, aangesloten vanuit de dames en hebben we Melanie kunnen overhalen van de dames van Klarenbeek 2 om de plaats onder de lat in te nemen van Bo.
De voorbereiding bestond uit de normale trainingen, maar ook hebben we al 2 oefenwedstrijden kunnen spelen, zodat we aanstaande zaterdag klaar zijn voor de competitie.

Even wat informatie over ons team:
Speelsters:
1. Melanie Kamperman
2. Manon Engelhart (aanvoerder)
3. Daphne Meijerink
4. Isold Kloppers
5. Mai Oord (geblesseerd)
6. Noa van Stapele
7. Maartje Derksen
8. Rachelle ten Have
9. Lotte Jonkbloed
10. Nikki de Lang
11. Puck Hartman
12. Zoë de Vries
14. Demi Wesselink
16. Sanna Ouwehand
17. Pleunie Vegting
18. Irene Hissink

Ons wedstrijdschema:
11 februari thuis tegen Orian, aanvang 15:45 uur
18 februari uit tegen Roda '28, aanvang 14:30 uur
22 februari oefenwedstrijd tegen dames Zutphen 1 zondag (onder voorbehoud), uit bij Zutphen 19:45 u
25 februari oefenwedstrijd, tegenstander nog niet bekend
11 maart thuis tegen DZC'68, aanvang 14:45 uur
18 maart thuis tegen Longa “30, aanvang 15:45 uur
25 maart uit tegen AZSV, aanvang 12:45 uur
1 april thuis tegen VDZ, aanvang 17:45 uur
8 april uit tegen Zelos, aanvang 12:30 uur
15 april thuis tegen RKHVV, aanvang 14:25. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk verplaatst.
29 april thuis tegen Bennekom, aanvang 17:00 uur
13 mei uit tegen FC Gelre, aanvang 11:30 uur

De oefenwedstrijden tot nu toe:
31 januari thuis tegen Brummen dames 1. We speelden een prima wedstrijd, waarin er een hoofdrol was weggelegd voor Melanie die een prima visitekaartje af gaf met een paar prima reddingen.
We verloren helaas met 2-1, waarbij Hanne het enige doelpunt voor haar rekening nam. Maar al met al een prima oefenpot, waarin we aantoonden ook tegen seniorenteams goed ons mannetje te staan.
Zaterdag 4 februari uit tegen DZC '68, ook een tegenstander van ons in de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse. We speelden op een zwaar veld, het veld was drassig en hobbelig waardoor we niet goed in ons spel kwamen, maar we toonden wel aan dat we conditioneel beter waren dan onze tegenstander. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij Pleunie de 1-1 binnenschoot.

Gelet op de voorbereiding en de inzet van de meiden, heb ik het gevoel dat ons team klaar is voor de competitie, waarin een eindklassering in de middenmoot de doelstelling is.

Wij hebben er al zin in en we hopen weer op veel belangstelling langs de lijn, we zijn van mening dat komen kijken zeker de moeite waard is.

Leiders van Meiden O19.