Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Warnsveldseboys 1 - AZC 1
Webmaster

Wederom derby Warnsveldse Boys – AZC, maar nu in de 2eklasse.

Zaterdagavond, de derby Warnsveldse Boys – AZC staat op het programma in de 2eklasse. AZC draait nu al weer enkele jaren goed mee in de 2eklasse. De Boys zijn dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd in deze klasse. De Boys hebben het moeilijk op personeel gebied en zijn getroffen door een ware en zware blessuregolf. Trainer Rene Knuiman (voorheen trainer bij AZC) is dan ook blij dat hij vanavond kan beschikken over spelers die hebben aangegeven de Boys te willen helpen. Henry den Boer, Sander van de Kuip en Matthijs de Boer zijn vandaag de versterkingen in de basis die afkomstig zijn uit onze lagere elftallen. Jongens bedankt.

Helaas begon het een uur voor de wedstrijd te regenen, stond er een koude wind maar was de publieke belangstelling groot. De wedstrijd begon wat later omdat er een mooie sfeeractie was geregeld door onze supporters. Nadat de rook was opgetrokken kon de wedstrijd beginnen. AZC was in de eerste 20 minuten de betere ploeg maar tot echt kansen kwam het niet. De Boys vochten zich knap terug in de wedstrijd en de wedstrijd ging gelijk op. Na 30 minuten kwam de keeper van de Boys Bart Dieën in een duel met een  AZC-er hard ten val. Hij moest met een hersenschudding de wedstrijd verlaten. Als zijn vervanger nam Luuk Frankemölle de plek onder de lat in. Iedereen was al bijna op weg naar de koffie, om weer wat warm te worden, toen de 1-0 voor AZC viel. Een prachtige vrije trap werd door Joost Alferink geweldig in de bovenhoek gekruld. Vervelend voor de Boys om alsnog met een achterstand de rust in te gaan. Na de rust ging de strijd gelijk op maar kregen de spitsen van AZC een paar mooie kansen. Ook Luuk kon zich onderscheiden door in een reflex een geweldige kopbal uit zijn doel te ranselen. Warnsveld ging meer drukken en kreeg ook kansen. De 1-1 in de 70eminuut was dan ook verdiend. Onze Stijn stond op de goede plek om de bal het doel in te jagen. De Boys bleven goed doorgaan. Door de nodige pech, schoten op de lat en paal, bleef AZC overeind. In de 80eminuut kreeg AZC weer een vrije trap op een mooie afstand van de goal. Deze keer nam Lars van Roon de vrije trap en ook deze verdween in de bovenhoek, 2 – 1 voor AZC. Op dat moment een onverwachtse score. De Boys gingen vol in de aanval maar wederom pech voor de Boys. De spits Matthijs moest gewisseld worden met een enkelblessure. Het bleef spannend tot het eind maar de punten gingen mee met AZC. Zij hebben de aansluiting gevonden en de Boys moeten hopen op betere tijden. De neutrale toeschouwers hadden een gelijkspel een terechte uitslag gevonden. De Boys moeten volgende week op bezoek bij Varsseveld. Een moeilijke tegenstander die thuis erg sterk speelt. 

Na afloop was er, omdat het een derby was, een gezellige avond georganiseerd. Deze werd druk bezocht en het was goed om te zien dat de felicitaties naar AZC gingen maar dat ook bij onze jongens en supporters het besef aanwezig was dat er alles aan gedaan was om tot een goed resultaat te komen. Dit geeft vertrouwen en hoop. Supporters bedankt en hopelijk krijgen onze Boys de steun die ze verdienen.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Warnsveldse Boys JO8-01 Winterkampioen

De jongens (Semmy, Jayden, Quinn, Nils, Phillip, Stan en Sam, helaas was Silvijn afwezig) en meisje(s) (Guusje) zaten na de lange zomer te popelen om weer te mogen voetballen. De eerste trainingen en wedstrijden moesten we nog even aan elkaar wennen en ingespeeld raken, maar...