Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
RESPECT VOOR ONZE SCHEIDSRECHTERS!!

RESPECT VOOR ONZE SCHEIDSRECHTERS!!

Webmaster

RESPECT VOOR ONZE SCHEIDSRECHTERS!!

De afgelopen periode zijn er tijdens thuiswedstrijden een aantal voorvallen geweest waarbij scheidsrechters van onze eigen vereniging commentaar hebben gekregen op hun leiding.

Met commentaar wordt hier bedoeld het in negatieve zin belagen van de scheidsrechter(s).
Dit gedrag van ouders, spelers, trainers/leiders heeft tot onrust en emoties geleid binnen de Warnsveldse Boys.

Het mag duidelijk zijn dat dit gedrag vanuit het bestuur, de Technische Commissie en de Coördinatoren TC niet geaccepteerd en getolereerd wordt. Hier zal met betrokkenen over worden gesproken.

Respect naar en voor elkaar staat bij onze vereniging voorop. Alle scheidsrechters bij de Warnsveldse Boys fluiten voor hun plezier en leveren daarmee tevens een vrijwillige bijdrage aan onze club.

Iedereen maakt fouten, ook diegene die fluit.
Wij zijn een club die de beslissingen van een scheidsrechter accepteert en respecteert, ook al zijn we het er soms niet mee eens.

Wij verwachten van een ieder, leden en ouders, de juiste houding en gedrag voor, tijdens en na de wedstrijden.


Namens bestuur, Technische Commissie en Coordinatoren TC.

 

 

 

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Jouw stem is geld waard!

Jouw stem is geld waard! Ben jij 12 jaar of ouder en bankier je bij de Rabobank? Word dan gratis lid van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en stem op onze club!

Webmaster

Didac Scholten wint de 3e ronde van de Grote Velddagen

Didac Scholten wint de 3e ronde van de Grote Velddagen De Grote Velddagen zitten er weer op. Wat het is? De JO12 junioren van seizoen 2018/2019 gaan volgend seizoen voor het eerst de competitiewedstrijden spelen op het volledige voetbalveld. Oftewel: het grote veld! En ja...