Cinemajestic aanbieding voor leden
Webmaster

Beste leden,

Wie was/is de beste voetballer ter wereld? was het Pele, Cruijff, Messi, Ronaldo of toch Maradona…… Iedereen zal zijn eigen favoriet hebben maar feit blijft dat Diego Maradona in ieder geval 1 van de meest markante en besproken voetballers van de wereld was. Over zijn periode bij Napoli is nu een zeer indrukwekkende documentaire gemaakt.

Kijk hier voor de trailer >

In service bioscoop Cinemajestic draait deze documentaire slechts een paar dagen. Namelijk van maandag 16 t/m woensdag 18 september.

Op maandag 16 en woensdag 18 september om 20 uur kunnen leden (16 jaar en ouder ) van de Zutphense voetbalverenigingen deze documentaire voor gereduceerd tarief komen kijken. Voor slechts € 5,- zie je de opkomst en ondergang van 1 van de grootste voetballers ter wereld in Cinemajestic.

Kom op maandag 16 of woensdag 18 september ( tussen 19.30 en 20 uur ) naar de bioscoop en koop aan de kassa, na vermelding van de vereniging waar je lid van bent, je ticket met korting.

Let op; Er is per avond maar 1 voorstelling dus vol=vol. Wil je verzekerd zijn van een kaartje reserveer dan via info@annevents.nl door vermelding van je naam, aantal kaarten, welke dag en van welke vereniging je bent.

Met sportieve filmgroet namens Cinemajestic,

Anno Waterlander
AnnEvents Advies & Organisatie
info@annevents.nl
06-51614000

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Nieuwe start JO13-1

Nieuwe start JO13-1, De zomervakantie is voorbij en de start van een nieuw voetbalseizoen gaat beginnen en wat voor een start, voor de meeste jongens een stap naar de hogere school en voetballen op een groot veld.

Webmaster

Grote Clubactie

Beste leden, A.s. zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start, zie de bijlage voor alle informatie rondom deze actie. De Grote Clubactie kan alleen een succes worden als we ons met zijn allen gaan inzetten hiervoor, en daarom stellen we een paar mooie prijzen besch...