vrijwilligers bedankt
Webmaster

Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen zaterdagavond stond de stadsderby tegen AZC op het programma.

Bijna 1000 enthousiaste supporters en voetballiefhebbers zagen ons in een sfeervolle ambiance met 2-1 winnen. Toen de strijd op het veld gestreden was, verplaatsen velen zich naar ons clubhuis waar volop werd nagepraat en gefeest. Met dit voetbalfestijn hebben we Warnsveldse Boys positief op de kaart gezet en daar mogen we best trots op zijn.

Wij zijn ons er heel goed van bewust dat dit niet was gelukt zonder de tomeloze inzet van vele vrijwilligers. Clubmensen die zich geheel vrijblijvend inzetten voor onze vereniging; zij zijn goud waard!!

Mensen, heel veel dank.

Het bestuur van Warnsveldse Boys.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...