Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Inge van Beek

Beste leden,

We zijn druk bezig met het uploaden en plaatsen van de teamfoto’s. Dit vergt veel tijd en werk en is dan ook een behoorlijke klus. Zoals jullie misschien al wel hebben gezien, komen een aantal teamfoto’s in het teamoverzicht niet overeen met de foto’s die op de teampagina’s te zien zijn. Dit komt omdat de foto’s op twee verschillende plekken in het systeem gewijzigd moeten worden.

De teampagina’s tijdelijk depubliceren is geen optie, omdat jullie dan niet meer bij de standen, uitslagen en programma’s kunnen. We vragen daarom nog heel even geduld te hebben, zodat wij de foto’s op de juiste manier aan elkaar kunnen koppelen en daarna eindelijk alle teamfoto’s op de website staan.

Wij hopen op jullie begrip,

 

Het webteam

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.