Inge van Beek

Beste leden,

We zijn druk bezig met het uploaden en plaatsen van de teamfoto’s. Dit vergt veel tijd en werk en is dan ook een behoorlijke klus. Zoals jullie misschien al wel hebben gezien, komen een aantal teamfoto’s in het teamoverzicht niet overeen met de foto’s die op de teampagina’s te zien zijn. Dit komt omdat de foto’s op twee verschillende plekken in het systeem gewijzigd moeten worden.

De teampagina’s tijdelijk depubliceren is geen optie, omdat jullie dan niet meer bij de standen, uitslagen en programma’s kunnen. We vragen daarom nog heel even geduld te hebben, zodat wij de foto’s op de juiste manier aan elkaar kunnen koppelen en daarna eindelijk alle teamfoto’s op de website staan.

Wij hopen op jullie begrip,

 

Het webteam

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...