Vakantietijd
Webmaster

Vakantietijd: complex dicht.

Vanaf ma 8-7 gaat het complex bij de Boys dicht. Trainen kan dan alleen nog op de donderdagavonden vanaf 19:00. Vanaf ma 12-8 kan er weer door de junioren worden getraind. Voor de pupillen is het advies te starten met de trainingen vanaf 19-8.

@Trainers: graag ruim van tevoren bij de coördinator graag melden vanaf wanneer je verwacht te gaan trainen. Dit voorkomt dat Wim of Wilma onnodig het complex openen. Zsm plaatst de TC de veldindeling op de site waarin opgenomen het voorstel trainingsavonden en tijden voor komend seizoen. Inplannen oefenwedstrijden in aug kan alleen na afstemming met en goedkeuring van Andre Loskamp (TC).

Alle teams graag present op zat 31-8 op de teampresentatiedag; de kleding en wedstrijdmaterialen worden uitgegeven en het team gaat op de foto. Exacte tijdstip volgt nog in een apart bericht. De voor dat weekend geplande bekerwedstrijden (uit en thuis) worden op een ander moment gespeeld ivm het 90-jarig jubileum. Voor verdere vragen kun je je melden bij de coördinator. Fijne zomervakantie en tot in augustus!

Namens de TC, Martijn Jansen


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nieuwe start JO13-1

Nieuwe start JO13-1, De zomervakantie is voorbij en de start van een nieuw voetbalseizoen gaat beginnen en wat voor een start, voor de meeste jongens een stap naar de hogere school en voetballen op een groot veld.

Webmaster

Grote Clubactie

Beste leden, A.s. zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start, zie de bijlage voor alle informatie rondom deze actie. De Grote Clubactie kan alleen een succes worden als we ons met zijn allen gaan inzetten hiervoor, en daarom stellen we een paar mooie prijzen besch...