Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Vakantietijd
Webmaster

Vakantietijd: complex dicht.

Vanaf ma 8-7 gaat het complex bij de Boys dicht. Trainen kan dan alleen nog op de donderdagavonden vanaf 19:00. Vanaf ma 12-8 kan er weer door de junioren worden getraind. Voor de pupillen is het advies te starten met de trainingen vanaf 19-8.

@Trainers: graag ruim van tevoren bij de coördinator graag melden vanaf wanneer je verwacht te gaan trainen. Dit voorkomt dat Wim of Wilma onnodig het complex openen. Zsm plaatst de TC de veldindeling op de site waarin opgenomen het voorstel trainingsavonden en tijden voor komend seizoen. Inplannen oefenwedstrijden in aug kan alleen na afstemming met en goedkeuring van Andre Loskamp (TC).

Alle teams graag present op zat 31-8 op de teampresentatiedag; de kleding en wedstrijdmaterialen worden uitgegeven en het team gaat op de foto. Exacte tijdstip volgt nog in een apart bericht. De voor dat weekend geplande bekerwedstrijden (uit en thuis) worden op een ander moment gespeeld ivm het 90-jarig jubileum. Voor verdere vragen kun je je melden bij de coördinator. Fijne zomervakantie en tot in augustus!

Namens de TC, Martijn Jansen


Gerelateerde berichten

Webmaster

Jouw stem is geld waard!

Jouw stem is geld waard! Ben jij 12 jaar of ouder en bankier je bij de Rabobank? Word dan gratis lid van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en stem op onze club!

Webmaster

Didac Scholten wint de 3e ronde van de Grote Velddagen

Didac Scholten wint de 3e ronde van de Grote Velddagen De Grote Velddagen zitten er weer op. Wat het is? De JO12 junioren van seizoen 2018/2019 gaan volgend seizoen voor het eerst de competitiewedstrijden spelen op het volledige voetbalveld. Oftewel: het grote veld! En ja...