TRAINER GEZOCHT VOOR ZATERDAG 3
Webmaster

TRAINER GEZOCHT VOOR ZATERDAG 3 ! 

Hallo allen, wij spelers van zaterdag 3 zijn dringend op zoek naar een nieuwe trainer voor aankomend seizoen! Wij spelen in de 6eklasse. Afgelopen seizoen zijn wij in deze klasse 2egeworden. We zijn opzoek naar een trainer die ons aankomend seizoen verder kan helpen richting het kampioenschap! 

Over ons:

Wij zijn een hechte vriendengroep, die voor elkaar door vuur en vlam gaat zodra het beginsignaal klinkt! Momenteel hebben wij een aantal spelers van andere clubs kunnen binnen halen om ons te komen versterken, en tellen op dit moment 18 man. 

Waarom zoeken wij een nieuwe trainer:

Afgelopen seizoen hadden we 2 toptrainers, maar die stoppen… Wij hebben als jongens onderling overlegd waar wij naar opzoek zijn, en dat is een trainer die verstand heeft van voetbal, inzicht heeft in het spel en enthousiast is om samen met ons op de zaterdag door vuur en vlam te gaan! (Daarnaast moet die natuurlijk ook een beetje van de 3ehelft houden) 

Wie zou ons uit de brand kunnen helpen en met ons voor het kampioenschap willen strijden?

Wij hebben een Facebook pagina, genaamd “Warnsveldse boys Zaterdag3” waar u onder kunt reageren en dan nemen wij contact met u op! En anders is een belletje op onderstaand nummer ook mogelijk. 

 

Met vriendelijke groet,

De spelers van Zaterdag 3

Boyd Melief

06-19649085


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nieuwe start JO13-1

Nieuwe start JO13-1, De zomervakantie is voorbij en de start van een nieuw voetbalseizoen gaat beginnen en wat voor een start, voor de meeste jongens een stap naar de hogere school en voetballen op een groot veld.

Webmaster

Grote Clubactie

Beste leden, A.s. zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start, zie de bijlage voor alle informatie rondom deze actie. De Grote Clubactie kan alleen een succes worden als we ons met zijn allen gaan inzetten hiervoor, en daarom stellen we een paar mooie prijzen besch...