Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Informatie sluiting park, veld vervanging (veld 1) start trainingen en bekercompetitie.

Vanaf 1 juli 2018 is het complex van de Warnsveldse Boys gesloten.

Uitzonderingen:

  • Zaterdag 7 juli (obstacle run)
  • Donderdagavond vanaf 19 uur (clubavond)

Nieuwe kunstgrasmat op veld 1

In augustus zal de grasmat van veld 1 vervangen worden. De precieze planning is nog niet bekend, maar UITERLIJK 31 augustus kunnen we weer over veld 1 beschikken.

Start trainingen seizoen 2018/2019

Vanwege het niet beschikbaar zijn van veld 1 zal nog aangegeven worden op welke wijze de velden vanaf donderdag 9 augustus eventueel door teams gebruikt kunnen worden.

Het trainingsschema voor het seizoen 2018/19

Inmiddels is het trainingsschema zo goed als rond voor de periode vanaf 3 september 2018. Publicatie zal op korte termijn plaats gaan vinden.

Bekercompetitie/competitie

Een groot aantal teams is ingeschreven voor de bekercompetitie. Deze start in het weekend van 1 / 2 september en loopt dan door t/m 15 / 16 september. Aansluitend start de reguliere competitie.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Hoofdklasser JO11-1 zoekt trainer!!!!

Hoofdklasser JO11-1 zoekt trainer Wij hebben bij de Warnsveldse Boys  een leuk pupillenteam. Dit team zoek een trainer. De JO11-1 speelt hoofdklasse en zoekt een trainer die die uitdaging aandurft.

Webmaster

Start verkoop Grote Clubactie

Vanaf zaterdag 15 september kunt u via onderstaande link loten kopen voor de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,00 en hiervan komt € 2,40 in de clubkas terecht. Helpen jullie ons mee om zoveel mogelijk loeten te verkopen?