Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Informatie sluiting park, veld vervanging (veld 1) start trainingen en bekercompetitie.

Vanaf 1 juli 2018 is het complex van de Warnsveldse Boys gesloten.

Uitzonderingen:

  • Zaterdag 7 juli (obstacle run)
  • Donderdagavond vanaf 19 uur (clubavond)

Nieuwe kunstgrasmat op veld 1

In augustus zal de grasmat van veld 1 vervangen worden. De precieze planning is nog niet bekend, maar UITERLIJK 31 augustus kunnen we weer over veld 1 beschikken.

Start trainingen seizoen 2018/2019

Vanwege het niet beschikbaar zijn van veld 1 zal nog aangegeven worden op welke wijze de velden vanaf donderdag 9 augustus eventueel door teams gebruikt kunnen worden.

Het trainingsschema voor het seizoen 2018/19

Inmiddels is het trainingsschema zo goed als rond voor de periode vanaf 3 september 2018. Publicatie zal op korte termijn plaats gaan vinden.

Bekercompetitie/competitie

Een groot aantal teams is ingeschreven voor de bekercompetitie. Deze start in het weekend van 1 / 2 september en loopt dan door t/m 15 / 16 september. Aansluitend start de reguliere competitie.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Hé MEISJE! Kom je bij ons voetballen?

De Warnsveldse Boys is op zoek naar girls! Ben jij 11 of 12 of 13 jaar? Kom dan eens lekker meetrainen. Samen met jou beginnen we dan een heel nieuw team! Stuur een mailtje naar webmaster@warnsveldseboys.nl.

Webmaster

Trainer JO19-1 legt zijn functie neer.

Trainer JO19-1 legt zijn functie neer.‚Äč Mark Mol heeft afgelopen week aangegeven per direct zijn functie als trainer van de JO19-1 neer te leggen. Na 2,5 jaar een eigen besluit wat hij, naar eigen woorden, ‘met pijn in het hart’ heeft genomen.