Sinterklaas op bezoek bij de boys
Webmaster

Op vrijdagavond 24 november kwam de Sint met een aantal van zijn Pieten naar onze club om samen met de JO7, JO8 en JO9 zijn verjaardag te vieren.

Twee ondeugende Pieten waren wat eerder gekomen, heel stiekem via de achteringang, maar zodra de kinderen dit in de gaten hadden moesten deze Pieten eraan geloven en konden ze even een potje voetballen met de kinderen.

Al snel kwamen de berichten door dat Sinterklaas onderweg was en dus verzamelde iedereen zich bij het hek, wapperend met de vlaggetjes, luidkeels zingend, gespannen koppies maar Sint liet toch nog even op zich wachten.

Maarrrrr het zingen werd beloond en na een paar minuten kwam daar een prachtige Hummer om de hoek, met daarin Sinterklaas en nog een Piet!

Snel met zijn allen naar binnen om met elkaar het grote feest te vieren. Er stonden schalen met strooigoed, er was ranja, er waren koekjes, er was muziek, kortom, het feest mocht beginnen.

Stoere dappere Mike uit de JO8-1 speelt gitaar en had deze ook meegenomen. De hoofdpiet had gehoord dat Mike een sinterklaasliedje kon spelen op zijn gitaar en wilde dit natuurlijk heel graag aan Sinterklaas laten horen. Wat een held! Heel knap gedaan Mike!

Alle teams werden naar voren geroepen, Sinterklaas wist echt alles van onze mannen en dames. Hoe ze juichen na een doelpunt, wie er fan is van Messi, wie er pupil van de week is geweest, noem het maar op.

Tussendoor even lekker voetballen met de Pieten op het veld, drinken en weer verder feesten.

Nadat alle teams bij Sint waren geweest moest hij weer gaan, op naar de volgende kinderen. Met zijn allen Sinterklaas uitzwaaien, van de Pieten een cadeautje krijgen en toen zat het er echt op.

De Activiteiten Commissie dankt ALLE vrijwilligers voor de geweldige hulp. Samen hebben we er voor de kinderen een fijn feest van kunnen maken.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nieuwe start JO13-1

Nieuwe start JO13-1, De zomervakantie is voorbij en de start van een nieuw voetbalseizoen gaat beginnen en wat voor een start, voor de meeste jongens een stap naar de hogere school en voetballen op een groot veld.

Webmaster

Grote Clubactie

Beste leden, A.s. zaterdag gaat de Grote Clubactie weer van start, zie de bijlage voor alle informatie rondom deze actie. De Grote Clubactie kan alleen een succes worden als we ons met zijn allen gaan inzetten hiervoor, en daarom stellen we een paar mooie prijzen besch...