Webmaster

Griezelige typjes aanwezig bij de training van de JO8-1

Het was een spannende training vanavond bij de JO8-1 tijdens Halloween.
Dane, Daan, Hidde Jaira, en Liza waren vanavond om verschillende redenen niet aanwezig . Het gekke was, dat trainers Liam & Gerrit en leider Wouter toch over een volledig team beschikte tijdens de training. Naast dat Faas, Samuel, Evan en Luca gelukkig wel aanwezig waren. Was het griezelige, dat er zich allemaal mysterieuze, enge types als plaatsvervangers van de afwezig spelers hadden gemeld. Het rare was, dat ze allemaal net zo goed konden voetbalden, als degene die er niet waren. Sterker nog, het leek wel of het dezelfde spelers waren. We hebben ondanks de afwezige, daarom net zo goed kunnen trainen als anders. Die spannende types samen met de spelers die er wel waren, het was samen een absoluut top team! 

Het deed de gezichten van de trainers wel wat fronsen. Maar ja, het zal wel een droom zijn geweest.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...